Lady Gaga maszkjai vitték a pálmát az MTV Video Music Awards díjátadón

Lady Gaga maszkjai alapján a kötelező óvintézkedésekből is képes divatot csinálni. Ezúttal az MTV Video Music Awards rendezvényén brillírozott a szórakoztatóipar dívája.

Extrém maszkokat vett fel az énekesnő

Az, hogy milyen a megfelelő maszk megosztja a tudósokat is, de a kérdés rányomta a bélyegét a popkultúrára is. Lady Gaga megmutatta, számára is fontos, hogy gondoskodjon a védelemről a pandémia idején.

Az énekesnő a nézőket is arra buzdította, hogy viseljenek maszkot és ehhez példát is mutatott a maga extrém módján. A showműsor alatt Gaga többször is megjelent és egy teljes kollekciót vonultatott fel a különleges arcvédőkből, írja a CNN. A maszkokat látva feltételezhető, hogy nem egyszerű ruházati üzletből vagy a varrni tudó nagynénjétől szerezte be a darabokat.

The Weekndé az év zenés videója, de Lady Gaga sem szomorkodhatott a 2020-as MTV Video Music Awards-on

A ceremónián, amelynek házigazdája Keke Palmer volt, Lady Gaga és Ariana Grande, a BTS, Taylor Swift, H.E.R., Maluma, Machine Gun Kelly és Megan Thee Stallion is díjazott lett – számolt be róla a The Hollywood Reporter . Lady Gaga elnyerte az év előadója díját, továbbá az év legjobb száma – Rain on Me – is az övé lett, ezt Ariana Grandéval együtt készítette.

Lady Gaga nem hazudtolta meg önmagát és extrémebbnél-extrémebb maszkokban jelent meg a színpadon. Ezeket rangsoroltuk.

Az év előadója / Tricon-díj

A Reynolds Wrap által szponzorált maszk a bárki számára legelérhetőbb kategória Lady Gaga arcviseletei közül. A viszonylag egyszerű, csillogó maszk igazán elnyerhette az énekesnő tetszését, hiszen az év előadója díj mellett a Tricon-díj átvételekor is ezt viselte.

A legjobb együttműködés díja

Lady Gaga Maszk Mtv Video Music Award
/ Fotó: Mtv Video Music Awards

A Rain on Me című dalt Ariana Grande közreműködésével készítette el Gaga. A kooprodukciót jutalmazó díj átvételekor viselt maszk olyan hatást keltett, mintha az Álarcos énekes című műsorhoz készült volna.

A Rain On Me előadáshoz használt maszk

Lady Gaga Performs a Medley of “Chromatica II”, “Rain On Me” (ft. Ariana Grande), & More

Lady Gaga performs a medley of “Enigma”, “Chromatica II”, “911”, “Rain on Me” ft. Ariana Grande, and “Stupid Love” at the 2020 Video Music Awards. Chromatica…

Lady Gaga a Rain On Me című dal előadása közben is maszkot viselt, és ez alól természetesen előadótársa, Ariana Grande sem volt kivétel. Gaga maszkján elektronikus hanghullámok mozgása jelezte, hogy valóban énekel. Az előadást egy agy formájú zongorán előadott szólóval is megspékelte.

Az év dala maszk

No Title

⛈I’D RATHER BE DRY, BUT AT LEAST I’M ALIVE. RAIN ON ME. ⛈@ladygaga and @ArianaGrande win SONG OF THE YEAR at the 2020 #VMAs pic.twitter.com/Kyn6FmCml4

Természetesen az év dalának díjához vette fel a legextrémebb maszkot az énekesnő, amelyből kis szarvacskák álltak ki. Gaga olyan előadó, aki mindig emlékeztet rá, hogy a VMA a szórakoztatásról és az egyéniségekről szól.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk