Lakatos Márk ismét beszólt Tóth Gabinak, aki megvédte magát, miután a stylist a megjelenését kritizálta.

Lakatos Márk TikTok-videójában kemény szavakkal illette Tóth Gabit, amit a Blikk szemlézett.

Figyelj, én 16 éves korod óta ismerlek, már akkor is összevissza beszélő, hebrencs vidéki fruska voltál, aki egyébként nagyon szerethető volt és nagyon jól énekelt

– jelentette ki a stylist, majd reagált az énekesnő azon kijelentésére, hogy Lakatos bármi áron vágyik a figyelemre.  “Én legalább nem játszom meg magam, én el tudom dönteni magamról, hogy Dr. Jekyll vagyok-e vagy Hyde, nem úgy, mint te, a te esetedben ez nem annyira egyértelmű.”

Az egyik héten Spéter Erzsébetnek öltözöl, imádkozó matyóbabának és veted a keresztet, amikor valaki egy durvább szettet vesz fel és metáldalokat énekel. Majd a következő héten egy olyan miniruhát (...) combcsizmával, amivel simán átvehetnéd a pornó-Oscart.

Azt is megjegyezte, hogy a popszakma női szereplői gyakran próbálják az öltözködésükkel felhívni magukra a figyelmet, de azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Tóth Gabi esetében a csatorna használja ki az énekesnőt. 

Az is lehet, hogy igazából neked tényleg a csatornán dolgozó producerek használják ki az összes botrányodat azért, hogy a műsorra nagyobb figyelmet generáljanak.

“Akkor meg, szegényke, úgy jártál, mint Varga Irén, akit szintén kihasználnak, pedig állítólag te sokkal okosabb vagy, nem?” – jelentette ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet