Lana Del Rey előásta 10 évvel ezelőtti demóját egy új, Elvis Presley-ről szóló dokumentumfilmhez

Lana Del Rey 2008-as Elvis-demója még soha nem látott napvilágot – egészen mostanáig. Az énekesnő nemrég megosztotta a számot, ami elhangzik Eugene Jarecki új, Elvis Presley-ről szóló dokumentumfilmjében A Királyban (The King).

Az igazi rajongók bizonyára tudják, hogy kedvenc énekesnőjüket nem mindig hívták Lana Del Rey-nek. 2010-ben még saját neve alatt, Lizzy Grantként tevékenykedett, és debütáló albumának a címe volt a Lana Del Ray.

A Cantora Americana Lana Del Rey
Lana Del Rey / Fotó: Nme

MySpace-profilját Sparkle Jump Rope Queen név alatt hozta létre. Korábban 2 évig trapézművész volt egy dél-kaliforniai cirkuszban.

A MySpace-re három számot is feltöltött 2008-ban: Blue Ribbon, Axl Rose Husband és Elvis címmel. Míg a Blue Ribbont feldolgozta a Gramma című dalhoz, a másik kettő soha nem jelent meg, és az elmúlt évtizedben nem sokan hallottak róla. 

Az énekesnő most azonban Twitter-üzenetében megírta, hogy elérhető az Elvis-inspirálta szám, amelyet Eugene Jarecki rendező a Királyról készített dokumentumfilmjéhez használt fel.

No Title

My composition ‘Elvis’ for the new film called ‘The King’ out now directed by Eugene Jarecki pic.twitter.com/k1AqOtPwPz

A film Elvis Presley-t követi 194-es Rolls-Royce-án, ahogy átszeli az Államokat. A magyarországi Elvis-musicalről ezen a linken írtunk.

Lana Del Rey – Elvis

Lana Del Rey as Sparkle Jump Rope Queen. This EP recored late 2007 consists of: 01. Elvis 02. Axl Rose Husband 03. Blue Ribbon

Lana Del Rey az idei Sziget Fesztivál talán legjobban várt fellépője. Mi már alig várjuk, hogy hallhassuk az énekesnőt a Hajógyárin!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból