Elvesztette a hangját Lana Del Rey, elmaradnak a koncertjei

Az európai kontinensen koncertezett volna Lana del Rey. A rajongók bánatára az énekesnő beteg lett, emiatt le kellett mondania a fellépések javát.

Vissza fog térni

Az amerikai énekesnő bocsánatot kért a koncerteket izgatottan váró tömegektől – írja a BBC.

lana del rey betegsege koncertek elmaradnak
/ Fotó: Getty Images

Orvosa szerint négy hétig pihentetni kell hangját, amit egy betegség miatt ideiglenesen elvesztett. Szóval aggodalomra semmi ok, Del Rey nem hallgat el örökre.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Utálok cserben hagyni másokat, de jobban kell lennem. Szeretettel, Lana[/perfectpullquote]

– nyilatkozta.

A dal, amit az évtized legjobbjának választottak

Hatodik nagylemeze, a Norman Fucking Rockwell idén jelent meg. A címe egy amerikai festőre utal.

2019 novemberében a brit Q Awardson díjazták az énekesnő munkásságát. A 2011-ben kiadott Video Games lett az évtized dala.

Lana Del Rey egy plázában vett ruhát a 2020-as Grammy-re

Lana Del Rey egy plázában vett ruhát a 2020-as Grammy-re Fricska a divatőrült celebeknek Lana Del Reytől A 2020-as Grammy-díj átadóján, a sztárok nem akármilyen ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen. Billie Eilish Gucci-ruhában és körmökkel jelent meg, Lil Nas X pedig Versace-kreációban vonult fel, írja a Dazed .

Azért nem ment olyan könnyedén az a vitorlabontás. Rakás lemezkiadó különböző kifogásokkal élve utasította vissza a dalt.

A legtöbben azt nehezményezték, hogy túl hosszú, túl búskomor a dal, és nincsenek benne dübörgő dobok, mert a rádiókban való szerepléshez az kell.

Végül a trendek után rohanók lemaradtak arról, hogy kiadják azt, ami később újakat diktált.

Lana Del Rey: Lakókocsiparkból a Sziget színpadára / ContextUs

Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve. Az énekesnő Elizabeth Woolridge Grantként látta meg a nagyvilágot. Lizzie Grantként kezdte pályafutását, de használta a Sparkle Jump Rope Queen és a May Jailer álnevet is, mielőtt megállapodott volna a Lana Del Rey mellett.

Utána lehet tömeggyártani a „kultúrát” szolgaian igazodva az új referenciákhoz. Ilyen ez a popszakma.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból