Lana Del Rey elárulta, mikor jelenik meg az új albuma, a Norman Fucking Rockwell

Lana Del Rey hatodik albuma augusztusban érkezik Norman fucking rockwell címmel, írja a Vice.

A zenész bejelentette a már nagyon várt hatodik nagylemezének megjelenési idejét és tracklistáját.

Lana Del Rey Hatodik Albuma
Lana Del Rey Hatodik Albumával Jelentkezik/ Fotó: Entertainment Weekly

Már négy hónapja tudtuk, hogy érkezik, csak még azt nem, mikor és milyen dalok hallhatók rajta. Lana akkor töltött fel az egyik új számát a hatodik albumáról, illetve a Venice Bitch, a Mariner’s Apartment Complex és a Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but I have it című kislemezeket, amely számok szintén az új zenei kiadvány részei is egyben.

Lana Del Rey egy dollárért fogja árulni verseskötetét

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon. Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve.

Az új lemezzel kapcsolatban akkor még nem sok információ jelenet meg a címét kivéve: Norman Fucking Rockwell. A zenei producere Jack Antonoff – ez szintén ismert volt.

Lana Del Rey: Lakókocsiparkból a Sziget színpadára / ContextUs

Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve. Az énekesnő Elizabeth Woolridge Grantként látta meg a nagyvilágot. Lizzie Grantként kezdte pályafutását, de használta a Sparkle Jump Rope Queen és a May Jailer álnevet is, mielőtt megállapodott volna a Lana Del Rey mellett.

Most végre kiderült a kiadvány megjelenésének dátuma is.

Lana Del Rey – Venice Bitch

Stream/Download Venice Bitch: http://lana.lnk.to/VeniceBitchID Follow Lana Del Rey: http://www.instagram.com/lanadelrey http://www.facebook.com/lanadelrey ht…

Az énekesnő Twitter-bejegyzésben tudatta a rajongókkal, hogy a lemez augusztus 30-án debütál.

JavaScript is not available.

No Description

Szintén megosztott egy hazafias albumborítót is, amit Jack Nicholson unokája, Duke Nicholson készített, amely tartalmazza a lemez tracklistáját is.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból