Nem biztos, hogy bárki is érti, de a médiafigyelmet kiharcolta magának Lana Del Rey.

Írásba adta

Lana Del Rey azzal tett pontot a néhány napon át tartó online hírességek közötti cicaharc végére, hogy május 23-án megjelentetett egy új szöveges felvételt Patent Leather Do-Over címmel, amelyhez Jack Antonoff szerezte a zenét. Az énekesnő legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy erős megfogalmazású Instagram-posztban arról írt, hogy az erőszak dicsőítésével vádolták, antifeministaként aposztrofálták.

Lana Del Rey Hanganyag
Lana Del Rey / Fotó: Getty Images

A Variety szerint a kritikus hangok azt is szemére hányták, hogy más elveket vall, mint Doja CatAriana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj és Beyonce kolléganői, akik szexisségről, pucérkodásról, dugásról, megcsalásról énekelnek slágereikben.

No Title

No Description

A hétvégi posztjában Del Rey bejelentette, hogy a produkció a Behind the Iron Gates — Insights From an Institution című lemezén lesz hallható, amely az énekesnő második „elbeszélő”, csak szöveges albuma lesz. Az albumot márciusban fogják kiadni majd az első, Violet Bent Backwards Over the Grass címet viselő hangoskönyv-lemez megjelenése után, amelyet már elég régóta várnak a rajongók.

Lana Del Rey Ariana Grande számára énekelget az autóban

Nemrég írtunk arról, hogy Lana Del Rey új lemezt ad ki, ami a Norman Fucking Rockwell címet viseli. Az albumról pedig bemutattuk a Venice Bitch 10 perces kocsikázós dalát. Ariana Grande, aki sok más énekessel és hírességgel együtt részt vett, sőt énekelt Aretha Franklin temetésén, egy kedves posztot osztott meg Twitterén.

Legutóbb egy betörés miatt kellett halasztani a megjelenését. Tavaly augusztusban jelent meg az énekesnő hetedik albuma, a Norman F—ing Rockwell, amely egy Grammy-jelölést is begyűjtött, és már érződik érződik az Antonoffal való együttműködés hatása rajta.

Szóban mondta el

A Patent Leather Do-Overben a tragikus sorsú, fiatalon elhunyt költőnőről, Sylvia Plath-ról beszél Del Rey. A brit művész legismertebb írása, Az üvegbúra bekerült a BBC 100 legjobb könyv válogatásába is az identitáskeresés kategóriában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Sylvia, tudom, mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy az óceánban úszol, miközben a csatos bőrcipőd kint vár a parton. Bizsergető érzés[/perfectpullquote]

– mondja Del Rey, majd rátér egy Tom Hughes-ről, Plath férjéről szóló gondolatra.

„Egy kisgyerek vagy egy tündér gondolata. Arra emlékeztetett, ki vagyok. Ezért vagyok most itt az óceánnál, ezért vagyok mezítláb, ezért sétálok nyugodtan. Ezért hagyom a cipőmet a lépcsőn. Érted teszem, és magamért teszem. Mert megtanultam tőled és másoktól, hogy mindig van egy hiányzó mozaikdarab, hogy ne érjük el a teljes egzisztenciális nyugalmat és az családi boldogságot, ami elvezet a békéhez. Látod, nem szerethetsz bele egy olyan férfiba, mint Ted vagy egy zenészbe, aki a szabadságról énekel” – mondta el a sztár.

music as always by jack

No Description

Ha kritikusai megfejtik szavait, majd indulhat egy újabb online szócsata?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet