Hallgatom Virtuális cicaharc után új szöveges felvételében Lana Del Rey...

Virtuális cicaharc után új szöveges felvételében Lana Del Rey Sylvia Plath-nak üzent

Promóció

Nem biztos, hogy bárki is érti, de a médiafigyelmet kiharcolta magának Lana Del Rey.

Írásba adta

Promóció
- Advertisement -

Lana Del Rey azzal tett pontot a néhány napon át tartó online hírességek közötti cicaharc végére, hogy május 23-án megjelentetett egy új szöveges felvételt Patent Leather Do-Over címmel, amelyhez Jack Antonoff szerezte a zenét. Az énekesnő legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy erős megfogalmazású Instagram-posztban arról írt, hogy az erőszak dicsőítésével vádolták, antifeministaként aposztrofálták.

Lana Del Rey / Fotó: Getty Images

A Variety szerint a kritikus hangok azt is szemére hányták, hogy más elveket vall, mint Doja CatAriana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj és Beyonce kolléganői, akik szexisségről, pucérkodásról, dugásról, megcsalásról énekelnek slágereikben.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A hétvégi posztjában Del Rey bejelentette, hogy a produkció a Behind the Iron Gates — Insights From an Institution című lemezén lesz hallható, amely az énekesnő második „elbeszélő”, csak szöveges albuma lesz. Az albumot márciusban fogják kiadni majd az első, Violet Bent Backwards Over the Grass címet viselő hangoskönyv-lemez megjelenése után, amelyet már elég régóta várnak a rajongók.

Lana Del Rey Ariana Grande számára énekelget az autóban

Nemrég írtunk arról, hogy Lana Del Rey új lemezt ad ki, ami a Norman Fucking Rockwell címet viseli. Az albumról pedig bemutattuk a Venice Bitch 10 perces kocsikázós dalát. Ariana Grande, aki sok más énekessel és hírességgel együtt részt vett, sőt énekelt Aretha Franklin temetésén, egy kedves posztot osztott meg Twitterén.

Legutóbb egy betörés miatt kellett halasztani a megjelenését. Tavaly augusztusban jelent meg az énekesnő hetedik albuma, a Norman F—ing Rockwell, amely egy Grammy-jelölést is begyűjtött, és már érződik érződik az Antonoffal való együttműködés hatása rajta.

Szóban mondta el

A Patent Leather Do-Overben a tragikus sorsú, fiatalon elhunyt költőnőről, Sylvia Plath-ról beszél Del Rey. A brit művész legismertebb írása, Az üvegbúra bekerült a BBC 100 legjobb könyv válogatásába is az identitáskeresés kategóriában.

Sylvia, tudom, mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy az óceánban úszol, miközben a csatos bőrcipőd kint vár a parton. Bizsergető érzés

– mondja Del Rey, majd rátér egy Tom Hughes-ről, Plath férjéről szóló gondolatra.

„Egy kisgyerek vagy egy tündér gondolata. Arra emlékeztetett, ki vagyok. Ezért vagyok most itt az óceánnál, ezért vagyok mezítláb, ezért sétálok nyugodtan. Ezért hagyom a cipőmet a lépcsőn. Érted teszem, és magamért teszem. Mert megtanultam tőled és másoktól, hogy mindig van egy hiányzó mozaikdarab, hogy ne érjük el a teljes egzisztenciális nyugalmat és az családi boldogságot, ami elvezet a békéhez. Látod, nem szerethetsz bele egy olyan férfiba, mint Ted vagy egy zenészbe, aki a szabadságról énekel” – mondta el a sztár.

music as always by jack

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Ha kritikusai megfejtik szavait, majd indulhat egy újabb online szócsata?

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3