Lana Del Rey a zenélés mellett az irodalommal is próbálkozik, Violet Bent Backwards Over The Grass címmel jelenik meg versgyűjteménye.

Lana Del Rey meglepte rajongóit

Lana Del Rey nem csak dalaival hívja fel magára rajongói figyelmét, hanem költői vénájával és divatérzékével is. A sztár április 11-én osztotta meg a hamarosan megjelenő verseskötetének, a Violet Bent Backwards Over The Grass egyik költeményét az Instagramon, írja a Dazed.

Lana Del Rey Verseskotet
Lana Del Rey / Fotó: Getty Images

A videóval kiegészített verset hangoskönyvként jellemzi. Az alkotás zenei anyagát, Jack Antonoff dalszövegíró, a Norman Fucking Rockwell! című album társalkotója jegyzi.

Elvesztette a hangját Lana Del Rey, elmaradnak a koncertjei

Az amerikai énekesnő bocsánatot kért a koncerteket izgatottan váró tömegektől – írja a BBC. Orvosa szerint négy hétig pihentetni kell hangját, amit egy betegség miatt ideiglenesen elvesztett. Szóval aggodalomra semmi ok, Del Rey nem hallgat el örökre. – nyilatkozta. Hatodik nagylemeze, a Norman Fucking Rockwell idén jelent meg.

A bejegyzéshez írt Violet Bent Backwards Over The Grass cím utal Del Rey régóta várt verseskönyvére, amely a művésznő ígérete szerint 1 dollárért lesz kapható.

Az énekesnő januárra ígért narratív albuma is késik

Del Rey a költemények mellett január 4-én egy cím nélküli, narratív albumot is megjelentetett volna. Ennek megjelenésére viszont még várni kell ebben az évben, Chuck Granttől – az énekesnő húga és munkatársa – ellopták Del Rey műveit.

Lana Del Rey egy dollárért fogja árulni verseskötetét

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon. Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve.

Jelenleg még nem világos, hogy a vers az eredetileg tervezett narratív albumról ízelítő-e vagy pedig egy fizikailag is megjelenő kötet kísérőjeként bukkant fel. A Violet Bent Backwards Over The Grass megjelenésének dátumára egyelőre még várni kell.

https://www.instagram.com/tv/B-1Q6e_JaPU/

Szerencsére az Instagramon keresztül Del Rey ízelítőt adott abból, milyenek lesznek majd a verseskötetben található művek. Korábban, tavaly augusztus 14-én szintén megosztott egy verset a készülő kötetből, itt tudjátok elolvasni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet