Lana Del Rey egy dollárért fogja árulni verseskötetét

Az amerikai énekesnő önerőből adja ki verseskötetét, és meglepően alacsony áron válik beszerezhetővé. Mindössze egy dollárért szeretné értékesíteni, azzal az indoklással, hogy a „gondolatai felbecsülhetetlenek”.

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon.

Lana Del Rey: Lakókocsiparkból a Sziget színpadára / ContextUs

Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve. Az énekesnő Elizabeth Woolridge Grantként látta meg a nagyvilágot. Lizzie Grantként kezdte pályafutását, de használta a Sparkle Jump Rope Queen és a May Jailer álnevet is, mielőtt megállapodott volna a Lana Del Rey mellett.

A kötet a Violet Bent Backwards Over The Grass címet viseli. Magyarul annyit tesz, A fű felett visszafelé hajlított ibolya. Ahogy a Dazeddigital is beszámolt róla, az énekesnő már elkészült a versekkel, még a kötés feladata áll előtte.

Because the sweetness and one noteness of honeysuckle and Jasmine on the first day of spring always stand in such a stark contrast to the layers of chaos and duality that fame has brought to my life. Call me dramatic but it’s the first thing I think of when i see or smell something that is unmistakably itself- something that can’t be interpreted in any other way but one way. What a gift for a flower to invoke only one smell and one sense of romance. With no disdain or melancholy attached to its fragrance. And to be enjoyed for free and for that reason unable to be evaluated.

No Description

Egy rajongó érdeklődött a kötet áráról, amire Del Rey azt válaszolta, egy dollárt kér darabjáért. A gondolatai ugyanis felbecsülhetetlenek, beárazhatatlanok.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból