Az amerikai énekesnő önerőből adja ki verseskötetét, és meglepően alacsony áron válik beszerezhetővé. Mindössze egy dollárért szeretné értékesíteni, azzal az indoklással, hogy a „gondolatai felbecsülhetetlenek”.

Hirdetés

Lana Del Rey az utóbbi napokban több verset is megosztott Instagram-oldalán. Majd kisvártatva bejelentette, nemsokára nyomtatásban is találkozhatunk a költeményeivel. A saját kiadású könyv várhatóan néhány hónap múlva jelenik majd meg a polcokon.

Lana Del Rey: Lakókocsiparkból a Sziget színpadára / ContextUs

Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve. Az énekesnő Elizabeth Woolridge Grantként látta meg a nagyvilágot. Lizzie Grantként kezdte pályafutását, de használta a Sparkle Jump Rope Queen és a May Jailer álnevet is, mielőtt megállapodott volna a Lana Del Rey mellett.

A kötet a Violet Bent Backwards Over The Grass címet viseli. Magyarul annyit tesz, A fű felett visszafelé hajlított ibolya. Ahogy a Dazeddigital is beszámolt róla, az énekesnő már elkészült a versekkel, még a kötés feladata áll előtte.

Instagram post by Lana Del Rey * Mar 6, 2019 at 9:06am UTC

209.4k Likes, 990 Comments – Lana Del Rey (@lanadelrey) on Instagram

Egy rajongó érdeklődött a kötet áráról, amire Del Rey azt válaszolta, egy dollárt kér darabjáért. A gondolatai ugyanis felbecsülhetetlenek, beárazhatatlanok.

Hirdetés