A 14 hónapos Kyler Parrottot, édesapja, Landon Scott Parrott bezárta az autóba annak ellenére, hogy apja állítólag ismerte a veszélyeket.

A beszámolók szerint egy apa megölte kisfiát, miután “szándékosan” egy forró autóban hagyta öt órára, hogy ne zavarja a házban, amíg a gyerek édesanyja dolgozott, írja a DailyStar.

A rendőrség becslése szerint a gyermek teste 54 Celsius-fok feletti hőmérsékletet is elérhetett bekötve az anyósülésen légkondicionáló és folyadék nélkül.

Parrottot letartóztatták gyilkosságért, kétrendbeli gyermekveszélyeztetésért és emberölésért. A férfi eleinte nem vallotta be mi történt, csak miután a rendőrök biztonsági kamerafelvételeket mutattak neki arról, ahogy beültette a csecsemőt az autóba.
Az apa állítólag még azt is bevallotta, hogy tudta, milyen veszélyekkel jár, ha gyerekeket ülnek a forró autókban, miután látott híreket hasonló esetekről.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.