Meglepő e-mail fogadta a tolvajtól, miután ellopták a laptopját

Mindenkivel megesett már, hogy valamit elloptak tőle. És bár természetesen mindig reméljük a csodát, hogy a tolvaj lelkiismerete közbeszól, és visszajuttatja a holminkat, de általában nem hallunk többet róluk. Nem ez történt Stevie Valentine lakótársával.

A birminghami férfi twitteren osztotta meg lakótársa ellopott laptopjának történetét. Nem sokkal a laptop eltűnése után egy e-mailt kapott „Bocsánat a laptop miatt” tárggyal. Az e-mailt nem más, mint a laptop-tolvaj küldte, egy bocsánatkéréssel és egy különleges ajánlattal.

A Jóbarátok sztárja trollkodott egy közértben / ContextUs

A blackpool-i rendőrség egy lopással gyanúsított férfiről készült biztonsági kamera felvételt osztott meg az interneten. Ennek oka, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék a tolvaj kézrekerítésében. Önmagában ez nem okozott volna különösebb hírverést, de a lopással gyanúsított férfi hamar óriási hírnévre tett szert. A tolvaj különös hasonlóságot mutat a Jóbarátok ban Ross figuráját alakító David Schwmimmer színésszel.

A rabló tetteit azzal magyarázta, hogy nagyon szegény, és szüksége volt a pénzre. A magyarázó üzenetben kiemelte, a lakótárs telefonját és pénztárcáját szándékosan nem vitte el, és reméli, ez azért kiengeszteli valamelyest.

https://twitter.com/StevieBlessed/status/1067579613361131521?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1067579613361131521&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.mirror.co.uk%2Fnews%2Fweird-news%2Fmystery-laptop-thief-sends-bizarre-13658715

A tolvaj ezután megjegyezte, hogy látja, egy egyetemista laptopját vitte el, és lenne egy ajánlata számára. Ha van bármilyen fájl, amire szüksége van a gépről, csak szóljon e-mailben, és azokat visszaszolgáltatja.

100 millióra perlik dallopás vádjáért Ed Sheerant / ContextUs

Marvin Gaye örökösei legutóbb a Blurred Lines című Robin Thickle-Pharrel Williams-T.I.-dal miatt indíttattak eljárást. Nyertek is, 5,3 millió dollárt a Gaye-család számára, írja a Variety. De a Sheeran elleni pert ezúttal Gaye egy másik jogkezelője indította: az a David Pullman bankár, aki David Bowie szerzői jogait is kezeli, és amely Gaye jogait harmadrészben birtokolja.

A twitteren megosztott történet bejárta az internetet, a Mirror leírása alapján 28 ezer megosztást és 400 kommentet érdemelt. Egyesek kritikusan álltak az esethez, mások pedig nem tudták teljes szívvel gyűlölni a rablót.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból