Nagy a nyüzsgés a dán rendező most megjelent filmje körül. A ház, amit Jack épített, Matt Dillonnal a főszerepben, visszataszító képei egyelőre kiűzött néhány nézőt első bemutatójáról, és még egy szankciót is bezsebelt.

Lars von Trier legújabb filmje, A ház, amit Jack épített úgy tűnik, bajban van. Az amerikai forgalmazó cég (IFC Films) szankcióval áll szemben, miután a közönségnek bemutatták a film nem engedélyezett, vágatlan verzióját is.

Matt Dillon The House That Jack Built Lars Von Trier
Borzalmas Jelenetek Váltják Egymást / Fotó: Indiewire

Trier filmje annyira gyomorforgató lett, hogy Cannes-ban többen kivonultak a bemutatóról. A vágatlan rendezői verziók bemutatása amúgy nem ritka, de a probléma, hogy az Amerikai Mozgókép Szövetség törvényei sérültek, amikor a vágott és vágatlan verziót közel egy időben mutatták be. A szabályok megszegése összezavarhatja a szülőket és megsérti a besorolási rendszert, illetve a film előterjesztésének szankcióját is maga után vonhatja.

Lars Von Trier megint nézőszívatós kedvében van – Újabb botrány Cannes-ban

THE HOUSE THAT JACK BUILT Official Trailer (2018) Uma Thurman, Matt Dillon, Lars von Trier, Riley Keough Movie HD © 2018 – Zentropa Comedy, Kids, Family and Animated Film, Blockbuster, Action Cinema, Blockbuster, Scifi Movie or Fantasy film, Drama… We keep you in the know!

A lehetséges büntetés, hogy eltörlik a film besorolását, – ami azt jelentené, hogy elveszítené a bevételeinek nagy részét –, vagy az IFC-t teljesen kizárják a besorolási folyamatból maximum 90 napra.

Nézd meg az előzetest:

THE HOUSE THAT JACK BUILT Official Trailer (2018) Uma Thurman, Matt Dillon, Lars von Trier Movie HD

THE HOUSE THAT JACK BUILT Official Trailer (2018) Uma Thurman, Matt Dillon, Lars von Trier, Riley Keough Movie HD © 2018 – Zentropa Comedy, Kids, Family and …

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet