Gondoltál már arra, milyen, amikor rendőrök üldöznek? – Las Vegasban tényleg minden megtörténhet

Mostantól nem csak házasodni lehet pillanatok alatt, hanem lehetőség van kipróbálni, milyen, amikor rendőrök elől kell futni. Végül is, ha erre van igény, miért ne!

Amerika bulivárosa tényleg bármit megtesz a látogatókért. Egy Las Vegas-i cég igazi üldözéses élményt kínál azoknak, akik valamiért élvezik az ilyenfajta izgalmakat. Amerikában eddig ez az egyetlen olyan szolgáltató, amely ilyen programot nyújt az embereknek.

o
Élethű élményt nyújtanak / Fotó: Yelp

Aki befizet a Police Chase nevű programra, igazi rendőrautót is vezethet, kipróbálhatja az egyes vezetési manővereket, akárcsak a filmekben. A szirénázó, fényekben villódzó autókkal élethű élményt szeretnének biztosítani a vendégeknek. Bár lehet, valakire ellenkezőleg hat, és örökre elmegy a kedve, akárcsak a bűnözés gondolatától is.

„Ne legyen félkatonai ruhában” – képekkel magyarázza el a rendőrség, mit nem szabad a tüntetéseken

A mai, péntek estére tervezett tüntetések előtt a rendőrség kiadott egy képes ismertetőt, mit szabad és mit nem, írja a . A fenti fotón arra igyekeznek felhívni a tüntetők figyelmét, hogy transzparensek használata megengedett, autók felborítása és rongálása felejtős. Felhívják a figyelmet például arra, hogy ne takarja el senki az arcát, és kövesse mindenki a rendőrök utasításait.

A program megnyitója január 19-én lesz, a házigazda szerepére Erik Estradát kérték fel, aki több amerikai filmben rendőrt játszott. Mint mondja a szlogenben, ha elkapnak, az legalább félig szórakoztató.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból