A 2019 februárjában eltűnt Leah Croucher maradványaira bukkant a rendőrség egy brit házban.

Leah Croucher családja szívszorító feljegyzéseket hagyott azon a helyen, ahol az övének vélt maradványokat találták, és kijelentették: “Soha nem fogjuk abbahagyni a válaszkeresést”, írja a DailyStar.

A 19 éves tinédzserlány adminisztrátori asszisztensként dolgozott, amikor eltűnt, mindössze 10 percre lakott az ingatlantól, és minden nap elhaladt mellette munkába menet.

A rendőrök hétfőn a lakosság egyik tagjától kapott értesítést követően a furztoni otthonba mentek, és az ingatlan meglátogatásakor azt mondták, megtalálták a nő hátizsákját és egyéb személyes tárgyait, valamint emberi maradványokat.

Leah Croucher Eltunes Gyilkossag Emberi Maradvanyok
Az otthon egy korábban egy elítélt szexuális bűnelkövető lakott – azonban kizárták, hogy gyanúsítottként szerepeljen, mivel Leah eltűnésekor börtönben volt. Úgy tudni, az ingatlan egy kuvaiti üzletasszony tulajdona, aki kiadta, de jelenleg nincs kapcsolatban a rendőrségi vizsgálattal.
A felfedezés nyomán a tisztek bevallották, hogy 2019-ben jártak a jelenleg üresen álló otthonban, amikor Leah először tűnt el, de amikor senki sem nyitott ajtót, egyszerűen szórólapokat hagytak ott.
Október 14-én végzik el az utólagos vizsgálatot, ami várhatóan több hetet vesz igénybe. A Temze-völgyi rendőrség szóvivője azt mondta, hogy „egy nehéz és kihívásokkal teli jelenettel foglalkoznak, és alaposan és méltósággal folytatják a nyomozást”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet