LeBron James, az NBA kosárlabda játékosa elárulta a Zűr az űrben (Space Jam) második részének címét. 

A sapka a kulcs

Csütörtökön tett közzé egy videót magáról Instagram-oldalán LeBron James, a Lakers kosárlabdacsapat játékosa, amin egy Space Jam: A New Legacy feliratú sapkát visel. 

Lebron James Space Jam2
Lebron James Elárulta A Space Jam Második Részének Címét / Fotó: Getty Images

Később a film hivatalos Twitter-oldalán is megjelent a felvétel. LeBron James-nek köszönhetően tehát most már tudjuk, hogy a Bolondos dallamok sorozat legújabb része A New Legacy címet viseli.

https://twitter.com/spacejammovie/status/1255960852194156544

James a videó alá odaírta, hogy a film 2021-ben lesz megtekinthető, de pontosabb dátumot nem közölt. 2019-ben a Warner Bros a jövő évi július 16-i időpontot jelölte meg a film premierjeként. 

Lebron James Jordan után

A huszonnégy éve készült Space Jam (Zűr az űrben) amúgy Michael Jordan csapatának és a Bolondos dallamok mókás figuráinak kalandjait vitte vászonra. A gonosz kosarasok elleni küzdelem sztorijával 230 millió dollárt kasszált a Warner Bros. A filmben Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley és Muggsy Bogues is feltűnt. Feltehetőleg a második részben újból láthatók lesznek, de erről még nincs hivatalos információ, írja a Variety.

Az Így lettem című önéletrajz után hamarosan jön a Michelle Obamáról szóló dokumentumfilm a Netflixen

A Netflix bejelentette, hogy május 6-án mutatják be a Michelle Obamáról szóló dokumentumfilmet. Az Így lettem című film Obama 34 állomásból álló dedikáló körútja végeztével lesz látható, és intim, ritka és nagyon közeli betekintést ígér a volt first lady életébe. A rendező Nadia Hallgren, aki nemrég forgatta Puerto Ricóban a Maria hurrikán pusztításáról az After Maria című dokumentum-rövidfilmet.

A Space Jam: A New Legacy LeBron James első jelentős színészi alakítása. Már 2012-ben is pletyka tárgyává vált, hogy Michael Jordan után a folytatás majd őt helyezi reflektorfénybe. Korábban már látható volt a 2015-ben bemutatott Trainwreck vígjátékban, ahol önmagát alakította. A filmben feltűnt Amy Schumer és Bill Hader is. LeBron James később elindította a saját beszélgetőműsorát, a The Shop-ot az HBO-n, ahol hírességeket és sportolókat interjúvolt meg egy férfi fodrászatban. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet