A Harry Potter-univerzum rajongóinak 2021-ig kell várnia, hogy folytatódjon a J.K. Rowling által kreált varázslatos történet.

A Legendás állatok harmadik epizódjának a Warner Bros. Pictures már ki is tűzte a bemutató időpontját 2021. november 20-ra, amikor is a közönség visszatérhet Rowling varázslatos világába.

Legendás Állatok A Franchise Harmadik Része
A Legendás Állatok-Sorozatot Öt Részesre Tervezik / Fotó: Imdb

“J.K. Rowling olyan varázslatos univerzumot teremtett, amely minden korosztályt magával ragad. A Warner Bros. büszke arra, hogy megoszthatja ezt a varázslatot a mozikban és nagyon izgatottak vagyunk a Legendás állatok-franchise kapcsán” – nyilatkozta Ron Sanders a Warner Bros. munkatársa.

A legendás állatok tartják lázban Amerikát – Tartolt a Grindelwald bűntettei

Noha a Harry Potter-regények varázsvilágában játszódó Legendás állatok-sorozat első részénél valamivel gyengébb az eredmény, ahhoz elég volt, hogy a hétvége összes többi filmjét maga mögé utasítsa. A sorozatot készítő Warner Bros. stúdió nagy reményekkel tekinthet az ország határain túlra, ahol már 191 millió dollár értékben vettek jegyet a fantasyre, bár az összes Potter-film közül ennek volt a leghűvösebb kritikai fogadtatása.

A Legendás állatok 3. részét várhatóan 2020 tavaszán kezdik el forgatni. A tervek szerint a sorozat öt epizódból áll majd, tudatta a The Hollywood Reporter.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hiszünk abban, hogy a megjelenés dátumáig elegendő idő lesz az alkotóknak, hogy a tehetségüket kellő mértékben kibontakoztathassák és a lehető legjobb filmet készítsék el a rajongók számára[/perfectpullquote]

– tette hozzá Toby Emmerich a Warner Bros. elnöke.

Jk Rowling Harry Potter Univerzum
J.k. Rowling A Harry Potter És A Legendás Állatok Írónője / Fotó: Digital Spy

A Harry Potter spin-off-jának második részét A legendás állatok: Grindelwald bűntetteit szintén J.K. Rowling írta, a főszerepben pedig Eddie Redmayne és Johnny Depp volt látható.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk