33 és 35 évesek az Egyesült Királyság legfiatalabb nagyszülői, mindenki az unokájuk szüleinek nézi őket

Jenni és Richard, az Egyesült Királyság legfiatalabb nagyszülei először kétségbeestek, de most már imádják a nagyszülői szerepet.

17 évesen szülte gyereket

Az angliai Jenni és Richard Medlam lehetnek a legfiatalabb nagyszülők Nagy-Britanniában: Jenni mindössze 33, míg Richard 35 éves volt, amikor unokájuk megszületett – írja a Daily Mail.

Jenni 16 éves lánya, Charmaine májusban szülte meg Isla-May nevű kisbabáját. A nagyszülők elmondásuk szerint nagyon élvezik, hogy az idegenek átalában azt gondolják, a kislány is az ő gyermekük.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Jenni Medlam 17 évesen szülte meg Charmaine-t, ám párkapcsolata megromlott, így egyedülállóként nevelte a kislányt. Öt évvel később találkozott Richarddal, aki onnantól sajátjának tekintette a gyereket, teljesértékű apa lett.

Mindenki azt gondolja az unokájáról, hogy a lánya

Amikor Charmaine 16 évesen teherbe esett, a szülei először megdöbbentek, ám eldöntötték, hogy mindenben támogatni fogják: az unoka születése után a lány és barátja szülei is mindenben a fiatal anyuka rendelkezésére állnak.

Amikor sétálni visszük Islát, mindenki azt gondolja, hogy ő a kislányunk. Általában elmagyarázzuk a helyzetet, ilyenkor életük sokkját élik át. A legtöbben el sem hiszik, ami teljesen érthető, hiszen a harmincas éveink elején járunk. Az eleje őrült kavarodás volt, de megszerettük az új szerepünket, mint nagymama és nagypapa. Fiatal nagyszülőnek lenni azt jeleni, hogy több időt tölthetünk az unokánkkal, tovább gondoskodhatunk róla, és talán a dédunokánkat is láthatjuk még

– mondta Jenni.

A nagymama hozzátette: pontosan tudja, lánya min megy keresztül fiatal anyaként, de maga hozta meg ezt a döntést, és ő is teljességgel felnőtt a szerepéhez. Sőt, Charmaine még dolgozni és vállalkozást indítani is képes volt a baba mellett. Ebben segít, hogy mivel a család egy fedél alatt lakik, a nagyszülők sokszor vigyáznak az unokára.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk