Nézem Film Kezdenek kimászni a szürkeségből a magyar filmek – Ezek...

Kezdenek kimászni a szürkeségből a magyar filmek – Ezek 2019 legjobban várt hazai, mozis alkotásai

Promóció

Vajon milyen magyar filmeket várunk 2019-ben? Az ötös listánkon 2 vígjáték és két történelmi film mellett egy portréfilm is található. Idén is volt kikért drukkolni az Oscar-díj válogatáson (Susotázs, Ruben Brandt, a gyűjtő). Ám sajnos nem jutottak tovább a jelöltekig. És talán tényleg kezd kimászni a szürkeségből, az apátiából a magyar film, ami az eredmények alapján nemzetközileg is a legnagyobb sikereket könyvelheti el a kultúra szegmensei közül az utóbbi években.

Piedone nyomában

Promóció
- Advertisement -

Ki ne ismerné ebben az országban Carlo Pedersolit, mindannyiunk Bud Spencerét? A több mint 4 éven át forgatott portréfilm neki állít emléket, és a töretlen sikernek örvendő olasz színész fordulatokban gazdag életét tárja elénk.

Piedone nyomában – előzetes #1 / Dokumentumfilm

Piedone nyomában előzetes Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

A sokoldalú emberről elképesztő dolgok kerülnek napvilágra  90 percbe összesűrítve. Tulajdonképpen 3 generáció nőtt fel az alkotásain. Február 28-án kerül a mozikba Király Levente rendezése, és borítékolható a nagy nézőszám.

Most van most

Ismét egy romantikus vígjáték következik a sorban, mely az alkotók szerint egy olyan vagány road movie, ami érzelmes dráma elemeit is hordozza magában.

Azért került bele a 2019-es legjobban várt filmjeim közé a Most van most, mert nem csak Budapesten, hanem a Balaton-felvidéken is játszódik.

Ráadásul a 30-as korosztály párkapcsolati problémáit boncolgatja.

Jelenet a forgatásból / Fotó: movieinsider.blog

Imádom a Balatont, a szerelmese vagyok. Szajki Péter amúgy ugyanaz a rendező, aki a 2008-as Intim fejlövés című krimi-vígjátékot is letette az asztalra, és abból kiindulva lehetnek nagyok az elvárásaink.

Guerilla

2019 letagadhatatlanul a történelmi filmek éve lesz, és én ennek roppantul örülök! A Guerilla 1849-be röpít vissza minket, pontosabban a világosi fegyverletétel utáni időszakba.

A főhős csatlakozik a bujdosó gerillákhoz, harcát nem csak a hazaszeretete, hanem bűntudata is fűti. Család, szerelem, háború. Mi kell még?

Kárpáti György Mór első nagyjátékfilmje remélhetőleg nem csak hiteles korrajz, hanem emberi kapcsolatokat is felölelő, hiánypótló munka lesz, amely talán segíti feldolgozni vesztes szabadságharcunk okozta traumáinkat is. Sára Sándor 80 huszár című, 1978-ban készült filmdrámája óta várok egy korrekt filmet erről az időszakról. Hátha ez lesz az!

Guerilla (r. Kárpáti György Mór) filmrészlet

http://www.mozinet.hu http://www.mozinetmagazin.hu https://www.facebook.com/mozinet https://twitter.com/Mozinetfilmek https://www.instagram.com/mozinetfilmek/

Ígéretes, hogy Mundruczó Kornél a film vezető producere, és tehetséges fiatal, nemrég még színművészetis színészek is játszanak majd a filmben. A bemutató a port.hu szerint március 7-én lesz.

Kölcsönlakás

A miniszter félrelép írójának tollából született romantikus vígjáték februárban érkezik a magyar mozikba. Két különböző karakterű családapát állít szembe egymással: a szerető, hűséges férjet és a csalfát. Nagy füllentések, röhejes pillanatok, bonyodalmak – így lehetne jellemezni röviden a Kölcsönlakást.

KÖLCSÖNLAKÁS – Teaser előzetes (12E)

KÖLCSÖNLAKÁS – 2019 VALENTIN NAPJÁTÓL A MOZIKBAN! Henrik (Klem Viktor) a csapodár férjek mintapéldánya következő pásztoróráját a rendkívül vonzó escort lánnyal, Vénusszal (Kiss Ramóna) barátja és üzlettársa, Balázs (Haumann Máté) épp átalakítás alatt lévő otthonába szervezi. A hely azonban nemcsak neki jutott eszébe.

Dobó Kata és Gulyás Buda rendezése könnyed szórakozást ígér, ráadásul a januárban a 20 éves Helldorado jubileumi koncertjét tartó Ganxsta Zolee is szerepet kapott az alkotásban: Alfréd karaktereként tűnik fel.

Apró mesék

Az Apró meséket történelmi filmként, pontosabban történelmi thrillerként aposztrofálják. Érdekes korszakban játszódik, a II. világháború utáni zűrzavaros Magyarországon.

Egy szélhámos áll a történet középpontjában, aki hasznot akar húzni a zavaros időkből.

És amikor menekülnie kell Budapestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

Apró mesék – teaser #1 / Történelmi thriller

Apró mesék teaser Mozis poharak topperrel, popcorn vödrök, plakátok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban? ☞ Országos moziműsor ☞ https://goo.gl/hsDs9D Mozi Mánia – Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája Friss infók a filmekről ➤ https://www.mozishop.hu Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/JZiXtE Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/n1uz6F Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/6KvuCJ Előzetes pakk ➤ https://goo.gl/o33Zfe #előzetes #ApróMesék #mozimánia #mozipremier #trailer #mozi #film #movie #follow #like #youtube Hónapokkal a II.

Ütős trailer, izgalmas vágások. Szász Attila 5. rendezése erős színészi gárdával –  Szabó Kimmel Tamás főszereplésével – felvértezve érkezik márciusban.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3