Ha egy kis színt akartok vinni a nemi életetekbe idén, akkor próbáljátok ki azt a nyolc pozitúrát, ami tutira felpörget.

Az együttlét kortól és nemtől függetlenül idén is töretlenül népszerű!

A nemi élet az a dolog, amit nem lehet megunni, ezért érdemes felpezsdíteni az együttléteket az új évben is.

Nők tapasztalatai, mely nyelvgyakorlatokat kedvelik

A filmek félrevezetőek a nyelvórát illetően! Az iskolában sok hasznos dolgot megtanítanak a gyerekeknek, de vannak olyan dolgok, amiket csak az élet iskolájában sajátíthatsz el igazán. A férfiak orális szaktudása az internetes tartalmakra épít elsősorban. Ez viszont azt a hamis elvárást gerjeszti, hogy elég egy-két hevesebb nyelvcsattintás és már jön is az eget rengető orgazmus.

Összegyűjtöttünk néhány olyan pozitúrát, amelyet az év utolsó napjaiban próbáltak ki a párok, de biztosan népszerűek lesznek 2020-ban is.

Auld Lang sóhaj

Auld Land

Újév reggelén, még édesebb az ébredés, ha kényeztetéssel indul. Álmosan egymás felé fordulva, indulhat is a lustálkodós nemi élet. Nagyon aranyos dolog.

Óév búcsúztató

Oev Bucsuztato
/ Kép: Lucy Macaroni

Búcsúztasd az óévet egy emlékezetes orgazmussal. A nő tegye V alakban a lábát a párja nyakak köré, hogy a behatolás igazán mély legyen.

Szilveszteri móka

Ujevi
/ Kép: Lucy Macaroni

Ha valami újat szeretnétek kipróbálni az újévben, akkor vágjatok bele a képen látható pozitúrába. A póz közben a partnered láthatja a szexi hátsódat is.

Az újdonság erejével

Anal

A legtöbb szerelmespár újévi fogadalmai között szerepel az anál kipróbálása. Az ünnepek meghittsége ideális táptalaja lehet a hátsó bejárát felavatásának. Az első alkalommal a kanál pozíció a legideálisabb, így a hölgytag irányíthatja a behatolás sebességét és mélységét.

Éjféli agyvérzés

Sexpoz 1
/ Kép: Lucy Macaroni

Az éjféli visszaszámlálás helyett is van jobb ötletünk. Amíg a többiek az újév köszöntére várnak, addig vonulj be pároddal a fürdőszobába. A pár nőtagja feküdjön fel a mosdóra vagy a WC-deszkára, felhajtott szoknyával. Közben a hímtag is kerüljön elő a nadrágból, hogy amíg a többiek a pezsgőt bontogatják, ti is durrantsatok egyet.

Netflix és izgalom

Netflix
/ Kép: Lucy Macaroni

Ha a szilveszteri bulizás helyett a filmnézést választjátok, akkor legalább meztelenül tegyétek. A képen látható pózban mind a ketten láthatjátok a Stranger Things-et, és közben pedig élvezhetitek a szexet is.

A hangoskodó

Hangoskodo
/ Kép: Lucy Macaroni

Figyelem, a következő pozitúra a nyugalom megzavarására alkalmas. A póz lényege, hogy a fiú a sarkára ül, miközben a lány talicskapózban, kinyújtott kézzel hátratolat. A lánynak ez egy kényelmes testhelyzet, hiszen a csípőjét a férfi combján pihentetheti, és közben nyugodtan sikongathat az élvezettől.

Pezsgő durranás

Pezsgofurdo
/ Kép: Lucy Macaroni

A kézi vezérelt orgazmus elérése érdekében a következő egyszerű lépéseket kövessétek: 1. Lazulj el, mint egy cica a radiátoron. 2. Engedd, hogy a partnered ujjaival illesse a szeméremajkakat.  3. Engedd, hogy a partnered ujja átalakuljon benned mini-tejhabosítóvá. Két ujjal az élvezet is megduplázódik. 4. Az év egyik legkirobbanóbb orgazmusa vár rád, ha pisilned kell, ne tartsd vissza!

Köszönjük, Cosmopolitan!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet