Toplista Ezek a legdögösebb sztriptízes filmek az elmúlt évekből

Ezek a legdögösebb sztriptízes filmek az elmúlt évekből

Promóció

Sztriptíz Demi Moore-ral? A Wall Street pillangói Jennifer Lopezzel? Showgirls Elizabeth Berkley-vel? Vajon melyek a legjobb sztriptízes filmek? 5+1-es toplistánkban erre kerestük a választ.

A Wall Street pillangói és Jennifer Lopez szűrője mentén

Promóció
- Advertisement -

A Wall Street pillangói gyakorlatilag a semmiből robbant be a köztudatba. A mindössze 20 millió dollárból forgatott, valós eseményeken alapuló dráma azonban már világpremierje után hatalmas visszhangot keltett, Jennifer Lopezt pedig rögtön Oscar-esélyesnek kiáltották ki.

A Wall Street pillangói film, Jennifer Lopez főszereplésével / Fotó: STXfilms

A filmet nem csak a kritikusok (88 százalék a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon), de a nézők is kimondottan szerették, így A Wall Street pillangóit gyártó STX Films történetnének legjobb premierhétvégéjét könyvelhette el.

Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

A New York-i sztriptízbárokban játszódó történetben a Hustlers-csajok modernkori Robin Hood ot játsszanak. A Lorene Scafaria rendezte Hustlers előzetesében feltűnnek meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk Jennifer Lopez, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo színésznőket. Jennifer Lopez egy Instagram-posztban mutatta meg formás hasizmát, amelyen keményen dolgozott a következő filmje a Hustlers kedvéért.

A produkció csütörtöktől már a magyarországi mozikban is látható, ennek kapcsán pedig legújabb listánkban minden idők legjobb sztriptízes filmjeit gyűjtöttük össze, beleértve olyan produkciókat is, melyek cselekménye ugyan nem feltétlenül épül a rúdtánc köré, de legalább egy meghatározó, vetkőzős jelenetet tartalmaznak.

Nézzük a listát!

Forró Csoki

Chocolate City Official Trailer #1 (2015) – Tyson Beckford Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Chocolate City Official Trailer #1 (2015) – Tyson Beckford Movie HD Welcome to Chocolate City, where the music is hot, the mood is magical, and the exotic male dancers are simply delicious.

Üdvözöljük a varázslatos Chocolate Cityben, ahol forró a zene és a hangulat, a nők meg megőrülnek a férfi sztriptíztáncosokért. Az új táncos érkezése felizzítja a levegőt és a vágyakat.

A hétköznapokban Michael (Robert Ri’chard)egyszerű egyetemista, aki azon fáradozik, hogy segítsen anyjának a megélhetésben. Amikor nem fizetik ki a munkáját, elhatározza, hogy felcsap táncosnak Sexy Chocolate néven.

Ahogy elkezd dőlni a lé, Michael váratlan kihívással néz szembe, el kell titkolnia új állását anyja és a barátnője elől.

Sztriptíz

Striptease 1996 Trailer HD | Demi Moore | Burt Reynolds

Striptease 1996 A stripper and single mother gets dragged into a dangerous situation after a congressman takes a fancy to her. Director: Andrew Bergman Writers: Carl Hiaasen (book), Andrew Bergman (screenplay) Stars: Demi Moore, Burt Reynolds, Armand Assante

Erin Grant (Demi Moore), a volt FBI-ügynöknő sztriptízt táncol egy éjszakai lokálban. Azért van szüksége erre a munkára, mert vissza akarja szerezni hétéves kislányát, akit azzal az indokkal vett el tőle a bíróság, hogy az asszony nem tudja eltartani.

Egy este az ismert politikus, David Dilbeck (Burt Reynolds) is a nézők között van. Amikor Jerry, Erin egyik hódolója kitalálja, hogyan zsarolhatnák meg Dilbecket, még senki sem sejti, hova vezet egy látszólag egyszerű zsarolás.

A zsarolót hamarosan megölik, és Al Garcia (Armand Assante) nyomozó indul útnak, hogy kiderítse, mi folyik a színfalak mögött. Megjelenik a történetben Shad (Ving Rhames), a bár kidobóembere is, aki saját zsarolási terveit szövögeti, továbbá Erin pszichopata exférje (Robert Patrick), aki kisstílű tolvajként tengeti életét.

Grindhouse – Terrorbolygó

Official Trailers: Grindhouse – Planet Terror & Death Proof (2007)

00:00 Official Trailer: Planet Terror (2007) 01:12 Official Trailer: Death Proof (2007) Grindhouse presents: Two full length feature horror/thriller movies written by Quentin Tarantino & Robert Rodriguez put together as a two film feature. Including fake movie trailers in between both movies.

William (Josh Brolin) és Dakota Block (Marley Shelton) orvosházaspár, akiknek rendelőjét egy éjjel szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry (Rose McGowan), a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről.

Volt barátja, Wray (Freddy Rodríguez) mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell.

A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

Mallory szerint a világ

Welcome to the Rileys Movie Trailer – Official (HD) with Kristen Stewart

http://Twitter.com/ClevverTV – Follow Us! http://Facebook.com/ClevverTV – Click LIke! Kristen Stewart is getting rave reviews for this powerful new drama. Welcome to the Rileys hits theaters on November 5th, 2010. Cast: James Gandolfini, Melissa Leo, Kristen Stewart WELCOME TO THE RILEYS is a powerful drama about finding hope in the most unusual of places.

Doug (James Gandolfini) és Lois Riley (Melissa Leo)kilenc éve nem találják helyüket a világban, az életük akkor omlott össze, amikor elveszítették a kamasz lányukat. Miközben az asszony elzárkózott a külvilágtól, a férfi egy szerető mellett próbált vigaszt találni.

Doug üzleti útra megy New Orleansba. A városban találkozik a tizenhét éves Malloryvel, aki otthonról szökött meg. Különös kapcsolat bontakozik ki kettejük között, a férfi úgy érzi, ő az egyetlen, aki megérti őt.

Közben Lois a félelmét leküzdve megpróbál emberek közé menni. Doug után indul, hogy megmentse házasságukat.

Showgirls

Showgirls (1995) Trailer

Uploaded by Trash Film Orgy on 2015-10-05.

Nomi (Elizabeth Berkley) végre eljutott álmai városába, Las Vegasba. A szerencsejáték, a pénz, a szex és persze a showműsorok fővárosába. Feltett szándéka, hogy nagymenő táncosnő lesz belőle. Persze itt is mindent alulról kell kezdeni.

Legalul, egy sztriptízbárban, ahol kívül-belül mindent le kell vetkőznie. És amikor eljön a nagy nap és beválasztják az Istennő című új musical tánckarába, ott áll a nagy lehetőség kapujában.

Ha elég kemény, megragadja. Onnan már egyenes út vezet a csúcsra. De vajon megéri-e?

A Wall Street pillangói

A Wall Street pillangói – magyar szinkronos előzetes #1 / Thriller – Vígjáték

A Wall Street pillangói magyar szinkronos előzetes / Hustlers HunDub Trailer Filmes ajándékok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikban?

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel- Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.

A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét és pénzzel teli bankkártyáját használják fel.

Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki hibát követ el.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3