Ezek a legdögösebb sztriptízes filmek az elmúlt évekből

Sztriptíz Demi Moore-ral? A Wall Street pillangói Jennifer Lopezzel? Showgirls Elizabeth Berkley-vel? Vajon melyek a legjobb sztriptízes filmek? 5+1-es toplistánkban erre kerestük a választ.

A Wall Street pillangói és Jennifer Lopez szűrője mentén

A Wall Street pillangói gyakorlatilag a semmiből robbant be a köztudatba. A mindössze 20 millió dollárból forgatott, valós eseményeken alapuló dráma azonban már világpremierje után hatalmas visszhangot keltett, Jennifer Lopezt pedig rögtön Oscar-esélyesnek kiáltották ki.

a wall street pillangói jennifer lopez legjobb sztriptízes filmek
A Wall Street pillangói film, Jennifer Lopez főszereplésével / Fotó: STXfilms

A filmet nem csak a kritikusok (88 százalék a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon), de a nézők is kimondottan szerették, így A Wall Street pillangóit gyártó STX Films történetnének legjobb premierhétvégéjét könyvelhette el.

Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

A New York-i sztriptízbárokban játszódó történetben a Hustlers-csajok modernkori Robin Hood ot játsszanak. A Lorene Scafaria rendezte Hustlers előzetesében feltűnnek meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk Jennifer Lopez, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo színésznőket. Jennifer Lopez egy Instagram-posztban mutatta meg formás hasizmát, amelyen keményen dolgozott a következő filmje a Hustlers kedvéért.

A produkció csütörtöktől már a magyarországi mozikban is látható, ennek kapcsán pedig legújabb listánkban minden idők legjobb sztriptízes filmjeit gyűjtöttük össze, beleértve olyan produkciókat is, melyek cselekménye ugyan nem feltétlenül épül a rúdtánc köré, de legalább egy meghatározó, vetkőzős jelenetet tartalmaznak.

Nézzük a listát!

Forró Csoki

Chocolate City Official Trailer #1 (2015) – Tyson Beckford Movie HD

Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: htt…

Üdvözöljük a varázslatos Chocolate Cityben, ahol forró a zene és a hangulat, a nők meg megőrülnek a férfi sztriptíztáncosokért. Az új táncos érkezése felizzítja a levegőt és a vágyakat.

A hétköznapokban Michael (Robert Ri’chard)egyszerű egyetemista, aki azon fáradozik, hogy segítsen anyjának a megélhetésben. Amikor nem fizetik ki a munkáját, elhatározza, hogy felcsap táncosnak Sexy Chocolate néven.

Ahogy elkezd dőlni a lé, Michael váratlan kihívással néz szembe, el kell titkolnia új állását anyja és a barátnője elől.

Sztriptíz

Striptease 1996 Trailer HD | Demi Moore | Burt Reynolds

Striptease 1996 A stripper and single mother gets dragged into a dangerous situation after a congressman takes a fancy to her. Director: Andrew Bergman Write…

Erin Grant (Demi Moore), a volt FBI-ügynöknő sztriptízt táncol egy éjszakai lokálban. Azért van szüksége erre a munkára, mert vissza akarja szerezni hétéves kislányát, akit azzal az indokkal vett el tőle a bíróság, hogy az asszony nem tudja eltartani.

Egy este az ismert politikus, David Dilbeck (Burt Reynolds) is a nézők között van. Amikor Jerry, Erin egyik hódolója kitalálja, hogyan zsarolhatnák meg Dilbecket, még senki sem sejti, hova vezet egy látszólag egyszerű zsarolás.

A zsarolót hamarosan megölik, és Al Garcia (Armand Assante) nyomozó indul útnak, hogy kiderítse, mi folyik a színfalak mögött. Megjelenik a történetben Shad (Ving Rhames), a bár kidobóembere is, aki saját zsarolási terveit szövögeti, továbbá Erin pszichopata exférje (Robert Patrick), aki kisstílű tolvajként tengeti életét.

Grindhouse – Terrorbolygó

Official Trailers: Grindhouse – Planet Terror & Death Proof (2007)

00:00 Official Trailer: Planet Terror (2007) 01:12 Official Trailer: Death Proof (2007) Grindhouse presents: Two full length feature horror/thriller movies w…

William (Josh Brolin) és Dakota Block (Marley Shelton) orvosházaspár, akiknek rendelőjét egy éjjel szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük szinte már gyanúsan kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry (Rose McGowan), a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről.

Volt barátja, Wray (Freddy Rodríguez) mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry talán nincs a legjobb formájában, de a táncrendjében még van egy előjegyzés, amit teljesítenie kell.

A lerokkant városiak egyik pillanatról a másikra felbőszült agresszorokká válnak, Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján?

Mallory szerint a világ

Welcome to the Rileys Movie Trailer – Official (HD) with Kristen Stewart

http://Twitter.com/ClevverTV – Follow Us! http://Facebook.com/ClevverTV – Click LIke! Kristen Stewart is getting rave reviews for this powerful new drama. We…

Doug (James Gandolfini) és Lois Riley (Melissa Leo)kilenc éve nem találják helyüket a világban, az életük akkor omlott össze, amikor elveszítették a kamasz lányukat. Miközben az asszony elzárkózott a külvilágtól, a férfi egy szerető mellett próbált vigaszt találni.

Doug üzleti útra megy New Orleansba. A városban találkozik a tizenhét éves Malloryvel, aki otthonról szökött meg. Különös kapcsolat bontakozik ki kettejük között, a férfi úgy érzi, ő az egyetlen, aki megérti őt.

Közben Lois a félelmét leküzdve megpróbál emberek közé menni. Doug után indul, hogy megmentse házasságukat.

Showgirls

Showgirls (1995) Trailer

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Nomi (Elizabeth Berkley) végre eljutott álmai városába, Las Vegasba. A szerencsejáték, a pénz, a szex és persze a showműsorok fővárosába. Feltett szándéka, hogy nagymenő táncosnő lesz belőle. Persze itt is mindent alulról kell kezdeni.

Legalul, egy sztriptízbárban, ahol kívül-belül mindent le kell vetkőznie. És amikor eljön a nagy nap és beválasztják az Istennő című új musical tánckarába, ott áll a nagy lehetőség kapujában.

Ha elég kemény, megragadja. Onnan már egyenes út vezet a csúcsra. De vajon megéri-e?

A Wall Street pillangói

A Wall Street pillangói – magyar szinkronos előzetes #1 / Thriller – Vígjáték

A Wall Street pillangói magyar szinkronos előzetes / Hustlers HunDub Trailer Filmes ajándékok a MoziShop.hu-nál ☞ https://www.mozishop.hu Mikor lesz a mozikb…

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel- Ramona (Jennifer Lopez) New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy éjszaka alatt, aminek a lányok csak a töredékét látják viszont.

A táncosok megelégelik, hogy mindenki csak hasznot húz belőlük: Ramona irányításával összefognak, és az évszázad egyik legnagyobb csalását viszik véghez, amihez tehetős ügyfeleik hiszékenységét és pénzzel teli bankkártyáját használják fel.

Minden annyira egyszerűnek tűnik. Az üzlet beindul, a pillangók szárnyalnak, és közben dől a lé. De a pénzből sosem elég. És ahol a kapzsiság felüti a fejét, ott egyre nagyobb az esélye, hogy valaki hibát követ el.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból