A 2020-as BAFTA miattuk volt olyan elbűvülő

A 2020-as BAFTA miattuk volt olyan elbűvülő

Mutatjuk a sztárok legszebb szettjeit a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) február 2-án tartott gálájáról!

A Londonban megrendezett BAFTA-gálán a filmipar leghíresebb képviselői vonultak fel, és a vörös szőnyegen sem okoztak csalódást a közönségnek.

/ Fotó: Tolga Akmen / Getty Image

Zoë Kravitz egyszerű szabású arany estélyijétől kezdve Margot Robbie fekete csipkés csodáján át Cambridge hercegnőjének Alexander McQueen-kreációjáig itt van a Harpersbazaar tíz kedvenc szettje.

A britek díjátadót rendeztek újrahasznosított vörös szőnyeggel és vega étrenddel

A 73. BAFTA-díjátadó ceremónia szervezői arra törekedtek, hogy a rendezvény minél zöldebb legyen. A Royal Albert Hall ban a gáláról kitóduló vendégeket főleg növényi alapú fogások várják, de csirke is választható majd.

Ezen az oldalon pedig meg tudjátok tekinteni minden egyes sztár bevonulását az újrahasznosított vörös szőnyegre.

Rooney Mara

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Rooney Mara egy laza eleganciájú, bővebb fekete Givenchy-estélyit választott az alkalomra. A ruha érdekessége a fodros, testtől elálló, izgalmas felsőrész és a földig érő, bolyhos mintákkal díszített szoknyarész.

Margot Robbie

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

A legjobb női mellékszereplő díjára jelölt Margot Robbie is a fekete estélyi mellett tette le voksát. A Chanel által tervezett ruha csodálatos, körgallér-szerű csipkerésszel fedte a színésznő vállát.

Renée Zellweger

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Renée Zellwegert az egész gálaszezonban a test vonalát szorosan követő, letisztult estélyikben fogjuk látni, és ezúttal sem volt ez másképp. Fantasztikusan jól állt a színésznőnek ez a babarózsaszín szatén Prada-kreáció, amely az izgalmas ejtett vállrésszel hívja fel magára a figyelmet.

Zoë Kravitz

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Zoë Kravitz megtalálta a tökéletes díjátadó-ruhát, amely erősen emlékeztet egy hőn áhított aranyszobrocskára, és a pózolással még rá is játszott. Az aranyosan csillogó Saint Laurent-darabhoz hangsúlyos narancsszínű rúzst és hozzá illő fülbevalókat választott Lenny Kravitz lánya, akit jövőre a legújabb Batman-filmben láthatunk a Macskanő szerepében.

Jodie Turner-Smith

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Mint egy napsugár! Jodie Turner-Smith volt azon kevés sztárok egyike, akinek öltözéke vidám színfoltot jelentett a vörös szőnyegen. A napsárga szatén Gucci-estélyit egy fekete masni rögzíti a nyak magasságában.

Saoirse Ronan

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Az idei BAFTA-gála közönsége meglepően sok fekete estélyit csodálhatott meg, ide tartozik a Kisasszonyok egyik főszerepéért jelölt Saoirse Ronan Gucci-ruhája is. A klasszikusan letisztult kialakítású szatén darabot Ronan a különleges frizurájával, egy világos színű rúzzsal és a vidám függőivel dobta fel.

Daisy Ridley

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Daisy Ridley viselte összeállításunk talán legizgalmasabb szabású darabját. Az aszimmetrikus, drámai hatású, méregzöld  kreációt Oscar de la Renta tervezte.

Cambridge hercegnője

/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Katalin hercegnő férjét, Vilmos herceget kísérte el, aki az egyik díjátadó volt az eseményen. Egy olyan, fehér alapon arany mintákkal díszített Alexander McQueen-ruhát választott, amelyet már a 2012-es malajziai országjárásuk során is láthattunk rajta.

Persze nem mindenki akart visszafogott lenni. Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyan merész ruhát választott, hogy nem lehetett eldönteni, visel-e fehérneműt.

Köszönjük, Harper’s Bazaar!

További sztárhírekért látogass el a Sztárok rovatunkba!

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Design > Követem > A 2020-as BAFTA miattuk volt olyan elbűvülő
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból