A 2020-as BAFTA miattuk volt olyan elbűvülő

Mutatjuk a sztárok legszebb szettjeit a Brit Film- és Televíziós Akadémia (BAFTA) február 2-án tartott gálájáról!

A Londonban megrendezett BAFTA-gálán a filmipar leghíresebb képviselői vonultak fel, és a vörös szőnyegen sem okoztak csalódást a közönségnek.

margot robbie bafta 2020 2
/ Fotó: Tolga Akmen / Getty Image

Zoë Kravitz egyszerű szabású arany estélyijétől kezdve Margot Robbie fekete csipkés csodáján át Cambridge hercegnőjének Alexander McQueen-kreációjáig itt van a Harpersbazaar tíz kedvenc szettje.

A britek díjátadót rendeztek újrahasznosított vörös szőnyeggel és vega étrenddel

A 73. BAFTA-díjátadó ceremónia szervezői arra törekedtek, hogy a rendezvény minél zöldebb legyen. A Royal Albert Hall ban a gáláról kitóduló vendégeket főleg növényi alapú fogások várják, de csirke is választható majd.

Ezen az oldalon pedig meg tudjátok tekinteni minden egyes sztár bevonulását az újrahasznosított vörös szőnyegre.

Rooney Mara

rooney mara bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Rooney Mara egy laza eleganciájú, bővebb fekete Givenchy-estélyit választott az alkalomra. A ruha érdekessége a fodros, testtől elálló, izgalmas felsőrész és a földig érő, bolyhos mintákkal díszített szoknyarész.

Margot Robbie

Margot Robbie bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

A legjobb női mellékszereplő díjára jelölt Margot Robbie is a fekete estélyi mellett tette le voksát. A Chanel által tervezett ruha csodálatos, körgallér-szerű csipkerésszel fedte a színésznő vállát.

Renée Zellweger

Renee Zellweger bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Renée Zellwegert az egész gálaszezonban a test vonalát szorosan követő, letisztult estélyikben fogjuk látni, és ezúttal sem volt ez másképp. Fantasztikusan jól állt a színésznőnek ez a babarózsaszín szatén Prada-kreáció, amely az izgalmas ejtett vállrésszel hívja fel magára a figyelmet.

Zoë Kravitz

Zoe Kravitz bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Zoë Kravitz megtalálta a tökéletes díjátadó-ruhát, amely erősen emlékeztet egy hőn áhított aranyszobrocskára, és a pózolással még rá is játszott. Az aranyosan csillogó Saint Laurent-darabhoz hangsúlyos narancsszínű rúzst és hozzá illő fülbevalókat választott Lenny Kravitz lánya, akit jövőre a legújabb Batman-filmben láthatunk a Macskanő szerepében.

Jodie Turner-Smith

Jodie Turner Smith bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Mint egy napsugár! Jodie Turner-Smith volt azon kevés sztárok egyike, akinek öltözéke vidám színfoltot jelentett a vörös szőnyegen. A napsárga szatén Gucci-estélyit egy fekete masni rögzíti a nyak magasságában.

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Az idei BAFTA-gála közönsége meglepően sok fekete estélyit csodálhatott meg, ide tartozik a Kisasszonyok egyik főszerepéért jelölt Saoirse Ronan Gucci-ruhája is. A klasszikusan letisztult kialakítású szatén darabot Ronan a különleges frizurájával, egy világos színű rúzzsal és a vidám függőivel dobta fel.

Daisy Ridley

Daisy Ridley bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Daisy Ridley viselte összeállításunk talán legizgalmasabb szabású darabját. Az aszimmetrikus, drámai hatású, méregzöld  kreációt Oscar de la Renta tervezte.

Cambridge hercegnője

katalin hercegno bafta 2020
/ Fotó: Dave J Hogan / Getty Images

Katalin hercegnő férjét, Vilmos herceget kísérte el, aki az egyik díjátadó volt az eseményen. Egy olyan, fehér alapon arany mintákkal díszített Alexander McQueen-ruhát választott, amelyet már a 2012-es malajziai országjárásuk során is láthattunk rajta.

Persze nem mindenki akart visszafogott lenni. Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyan merész ruhát választott, hogy nem lehetett eldönteni, visel-e fehérneműt.

Köszönjük, Harper’s Bazaar!

További sztárhírekért látogass el a Sztárok rovatunkba!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból