Követem Élet + Stílus Ez a világ leglazább állása: utazz és szívj pénzért...

Ez a világ leglazább állása: utazz és szívj pénzért egész nap

Promóció

Többször elgondolkodunk azon, mi lehet a legjobb állás, ami nekünk való. Sőt, ezért még jól is fizetnek. Az amerikai cég talán megtalálta neked a leglazább állás egyikét: szívj és utazz pénzért!

Promóció
- Advertisement -

‘Utazz és szívj” – ezzel a szlogennel hirdette meg a világ leglazább állását egy elektromos cigi porlasztókat gyártó amerikai cég – szúrta ki a 24.hu. És mit kell tenned ezért? Népszerűsítened a fűszívást cannabis eseményeken és a közösségi oldalakon hirdetni a terméket. Nem is olyan rossz, nem?

Te mit tennél, hogy szívhasd? / Fotó: Thinkstock

A Heavy Hitters nevű cég nem kevesebb mint 1200 dolláros havi fizetést kínál. Ha eddig gondolkodtál, mi a legjobb állás számodra, a füvet szívsz, akkor ez jó alkalom lehetne – bár feltételezhetően amerikai állampolgárok jelentkezhetnek. Amit még releváns megjegyezni: mivel utaznod kellene a promotálás során, ezért az utazási költséget is állja a cég.

És ez még nem a vége. A jelentkezőknek lehetőségük lesz elsőként kipróbálni a cég legújabb termékeit, valamint a legújabb és legjobb marihuánafajtákat.

Kanada nem sokkal a legalizálás után szinte kifogyott a fűből

Mint megírtuk, a marihuána rekreációs célú használatát lehetővé tevő, még júniusban elfogadott törvény múlt héten lépett hatályba. Az ABC szerint csak az első héten 111 marihuánát áruló üzletet nyitottak Kanadában. Az első nap kígyózó sorokat lehetett látni a boltok előtt. A füvet webáruházban is meg lehet vásárolni.

A amerikai álláskínáló tervei szerint húsz “nagykövetet” választ ki majd, ők járhatják az országot a népszerűsítés jegyében. Fontos, hogy az utazás során emlékezz is arra, hol is vagy. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3