Ezek az idei legviccesebb állatos képek a Comedy Wildlife Photography által

A Comedy Wildlife Photography bebizonyítja, hogy a természet sem nélkülözi a humoros szituációkat, derül ki a Fubiz magazinból.

A legviccesebb természetfotónak járó Comedy Wildlife Photography Awards alkalmából idén is rengeteg állatos kép készült, megmutatva ezzel, hogy a természetnek nem csak kegyetlen, hanem humoros oldala is van.

comedy wildlife photography 8
Cogito ergo sum – majom módra / Fotó:Txema Garcia Laseca

A fotókat látva egészen emberinek tűnnek még a legveszélyesebb vadállatok is.

A verseny szervezőinek kettős célja van, egyrészt az elbűvölő képekkel szórakoztatni, másrészt igyekeznek felhívni az emberek figyelmét valamilyen fontos üzenetre.

Sokkoló képek készítésére inspirálta a fotósokat a klímaváltozás

A CIWEM szervezésében létrejött Év természetfotósa kiállítás azokat a szörnyű hatásokat mutatja be, amiket az emberiség okoz a bolygónak. Mindemellett ünnepli az emberek túlélésre és az innovációra való képességét is, amely reményt adhat arra, hogy felülkerekedhetünk a kihívásokon. A verseny ráirányítja a figyelmet az Egyesült Nemzetek Fenntartható Fejlődéssel kapcsolatos törekvéseire is.

A Comedy Wildlife Photography az idei évben arra ösztönzi az embereket, hogy tegyenek a környezetvédelemért otthonaikban is: legyenek tudatosabb vásárlók és ne pazarolják az ivóvizet feleslegesen.

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból