Monika Sozanska elmondása szerint elborzadva látta, ahogy egy orosz nő leharapta 42 éves barátja középső ujját, miközben egy népszerű thaiföldi turistaszigeten jártak.

Monika Sozanska olimpikon elmondása szerint barátnőjével, akit csak Angelina H.-ként azonosítottak, szabad helyet kerestek a tengerparton, amikor észrevettek egy üres babzsákfotelt egy pár mellett, írja a DailyStar.

Ezután egy orosz nő, akit a német média Vavara G.-ként azonosított, rátámadt brit barátnőjére, egy pincérnek kellett közbelépnie, hogy az orosz nő Sozanska barátjának adja a babzsákot. Miután egy pillanatra eltűnt, Vavara visszajött, majd megragadta barátja kezét és megharapta.

Kiköpte a leharapott ujjbegyet, és elmosolyodott. A vér csak úgy fröcskölt. Olyan volt, mint valami horrorfilmben

– emlékezett vissza az egykori vívó. Állítása szerint a támadó és férje megpróbált elmenekülni, de a rendőrség elkapta őket, amíg ők Angelina ujjbegyét keresték a homokban. 

Leharapott Ujjbegy Thaifold Monika Sozanska
Azt mondja, hogy a házaspár megszökött a rendőri őrizet alól, és azonnal elrepült a szigetről, miután úgy tettek, mintha visszamennének a szállodájukba, hogy átadják az útlevelüket a hatóságoknak, akik a támadó azonosítására szolgáló dokumentumokat kérték. Míg a tettes elrepült a bűncselekmény helyszínéről, Angelinát egy szomszédos sziget kórházában kezelték, majd visszaszállították az Egyesült Királyságba, hogy megfelelően visszarögzítsék az ujját.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet