Nem könnyű feladat gondoskodni egy családról. Ez a házaspár tökéletesen tisztában van ezzel, hiszen mindketten két állásban dolgoztak, hogy eltartsák a családjukat. Mindezek a nehézségek azonban megtérültek, amikor a fiuk, LeJuan James a saját pénzéből vett nekik egy gyönyörű házat, amiről soha még csak álmodni sem mertek volna.

James akkor lett ismert YouTuber, amikor elkezdett vicces videókat megosztani az interneten. Azonban még 2017-ben egészen intim pillanatot hozott nyilvánosságra a csatornáján – írta meg az Eonline

Édesanyja házvezetőnőként dolgozott a Disney stúdiónak, ugyanakkor pénztáros is volt egy Walgreens gyógyszertárban. Édesapja karbantartóként dolgozott, valamint éjszakai műszakban egy Burger Kingben volt pénztáros.

Szülei 33 éve házasok, és nagyon keményen dolgoztak, hogy eltartsák a családot.
James És Bekötött Szemű Szülei
Forrás: Lejuan James Youtube Csatornájáról

Az évek során a szülők mindent feláldoztak a gyerekeikért, és mindig őket helyezték előtérbe. James mindig is hálás volt nekik az áldozatukért, még akkor is, ha szavakkal soha nem fejezte ki ezt igazán. De a sokéves kemény munka után hatalmas meglepetéssel készült a szüleinek.

Gyerekkora óta arra vágyott, hogy egyszer vásárolhat egy házat a szüleinek, és végre teljesülhetett az álma.
James bekötötte a szülei szemét, és elvitte őket megnézni a házat.
James Szülei Új Ház
Forrás: Lejuan James Instagram Profiljáról
Amikor megérkeztek, James szólt a szüleinek, hogy levehetik a kendőt, és amint megpillantották a házat, szinte azonnal elsírták magukat örömükben. Szülei reakcióját látva James sem tudta visszatartani a könnyeit.
Gyönyörű, tágas lakással lepte meg a szüleit, és a család olyan érzelmes pillanatokat élt át, amit valószínűleg egyikük sem felejt el soha.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet