Követem Média 19 év után otthagyja Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klubot...

19 év után otthagyja Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klubot a TV2 kedvéért

Promóció

Lékai-Kiss Ramóna színész-műsorvezető 19 év után otthagyja az RTL Klubot, hogy a TV2 Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsorát vezesse.

Táncos műsorban debütál Lékai-Kiss Ramóna

Promóció
- Advertisement -

A színész-műsorveető Lékai-Kiss Ramóna az RTL Klub több műsorában is színészként dolgozott, úgy, mint a Barátok Köztazt három éve hagyta ott – és a Drága örökösök, mindazonáltal az X-Faktorban műsorvezető is volt. Azonban a vasárnap bejelentette, 19 év után otthagyja a csatornát a konkurencia, a TV2 kedvéért, írja a Media1. Az utóbbi csatornán hamarosan indul a Dancing with the Stars – Mindenki táncol, amelynek egyik műsorvezetje lesz.

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Lékai-Kiss Ramóna csatlakozott a TV2 műsorvezetői csapatához, így már kétségkívül a TV2 Csoport rendelkezik a legértékesebb műsorvezetőkkel, akik évről-évre uralják a legkülönfélébb szakmai listákat. A héten a Televíziós Újságírók Díjátadóján a szakmai zsűri a legjobb női műsorvezetőnek Ördög Nórát, míg Till Attilát a legjobb férfi műsorvezetőnek ítélte

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Lékai-Kiss Ramóna színész-műsorvezető / Fotó: TV2

Lékai-Kiss Ramónán kívül Stohl András lesz a műsorvezetője a táncos showjának.

Az ő szíve mindig tiszta

A Facebook-oldalán hivatalosan is elbúcsúzott a csatornától, és mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt éveket. Emellett érezhető a bejegyzéséből, hogy tudja, mit vállalt, mit képvisel a kormány egyik szőcsöve. Mint írta: „Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp!”

„Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly’ régóta vagytok Velem… 17 éves voltam, amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16 éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. Aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább… Új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az RTL Reggeli. Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam, hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során. Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és két kultikus sorozatban is szerepet kaptam. Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam! Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek!” – búcsúzott Lékai-Kiss a Facebook-oldalán.

Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja is fellép a show-ban

Lékai-Kiss és Stohl András mellett külföldi sztár is csatlakozik a produkcióhoz, mégpedig Gabriela Spanic személyében, akit a magyar nézők leginkább a Paula és Paulina sorozatból ismerhetnek. De látható lesz Osvárt Andrea színésznő; Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője; Horváth Tamás énekes; Tóth Dávid olimpikon kajakozó, Pásztor Anna, a Anna and the Barbies frontembere, Détár Enikő színésznő-műsorvezető – aki a koronavírus-járvány alatt árufeltöltőként dolgozott, hogy fedezze kiadásait – és Istenes László, a Mokka műsorvezetője is.

A BBC az analógia

A csatorna szóban forgó műsorát meghonosítja, hiszen eredetileg a világsikerű show a BBC Studio kreálmánya.

A Dancing with the Stars eddig több mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott világszerte. A műsor licencét eddig 58 ország vásárolta meg, népszerűségét igazolja, hogy az Egyesült Államokban már a huszonnyolcadik évadot tűzték képernyőre, írja a Media1.

A műsor táncospárjaira az élő adás alatt a nézők a TV2 ingyenes Live applikációban adhatják le szavazataikat, de a versenyzőknek a négytagú zsűrit is le kell hengerelniük. A zsűriben Ördög Nóra műsorvezető, Molnár Andrea, országos latintánc-bajnok-koreográfus-mesterdiplomás táncpedagógus, Kováts Gergely Csanád, ötszörös showtánc-világbajnok-táncművész-koreográfus-rendező – aki a Megatánc műsornak győztese – és Schiffer Miklós, stílus-és divattanácsadó ül majd.

Lékai-Kiss Ramóna néhány nap alatt a második távozó RTL-es képernyős. Péntek este derült ki, hogy Véber István, a csatorna meteorológusa abbahagyja a televíziózást és új szakterületen kezd karrierbe. Néhány hónapja pedig Rubin Kristóf 18 év után intett búcsút. Rubin saját bevallása szerint azért döntött így, hogy megalapítsa saját gyártócégét, így függetlenítve magát a csatornától. Érdekesség, hogy a tartalmakat a konkurensnek, a TV2 Csoportnak gyártja.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3