Követem Média Lékai-Kiss Ramóna követői kiakadtak, amiért a távozik a TV2...

Lékai-Kiss Ramóna követői kiakadtak, amiért a távozik a TV2 kedvéért

Promóció

Vasárnap este Lékai-Kiss Ramóna bejelentette, 17 év után távozik az RTL Klubtól a konkurencia, a TV2, annak új műsora, a Dancing with the Stars – Mindenki táncol kedvéért. Azonban számos követője kikezdte a színész-műsorvezetőt ezen döntéséért.

Az egyik legközkedveltebb RTL Klubos volt

Promóció
- Advertisement -

Mint beszámoltunk róla, vasárnap este maga Lékai-Kiss Ramóna jelentette be, hogy 19 év után távozik az RTL Klubtól. A színésznő-műsorvezető a csatorna népszerű sorozata, a Barátok közt által vált ismertté, amelyben Szentmihályi Zsófi karakterét alakította 2002-2017 között. A szóban forgó műsort – ekkortól datálható az RTL Klubos köteléke is – 17 évesen kezdte, azonban 16 év után, három éve távozott.

Nem, nem vagyok terhes, nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek, hanem pusztán az, hogy 16 év az 16 év. Most úgy érzem, hogy mennem kell

– nyilatkozta akkor a színész-műsorvezető a Fókusz adásában.

Lékai-Kiss Ramóna a Barátok Közt sorozatban / Fotó: RTL Klub

Mint hozzátette, „az embernek a szívére kell hallgatni, én így élek 32 éve, és ez eddig bejött.”

Az ő szíve mindig tiszta

A Facebook-oldalán hivatalosan is elbúcsúzott a csatornától, és mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt éveket. Emellett érezhető a bejegyzéséből, hogy tudja, mit vállalt, mit képvisel a kormány egyik szőcsöve. Mint írta: „Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp!” A Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsor egyik műsorvezetője lesz Stohl András mellett. Azonban rajtuk kívül külföldi sztár is csatlakozik a produkcióhoz, mégpedig Gabriela Spanic személyében, akit a magyar nézők leginkább a Paula és Paulina sorozatból ismerhetnek. De látható lesz Osvárt  Andrea színésznő; Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője; Horváth Tamás énekes; Tóth Dávid olimpikon kajakozó, Pásztor Anna, a Anna and the Barbies frontembere, Détár Enikő színésznő-műsorvezető – aki a koronavírus-járvány alatt árufeltöltőként dolgozott, hogy fedezze kiadásait – és Istenes László, a Mokka műsorvezetője is.

A követők nem értenek egyet vele

Kíváncsiak voltunk, hogyan fogadták Lékai-Kiss Ramóna követői a hírt.

Én ezt nem értem, tehetséges vagy, sikeres abban, amit csináltál, ahogy az RTL Klub is, illettetek egymáshoz. A TV2 mindig csak a második lesz, bármit is csinál, és az elsőt lecserélni egy másodikra?! Sokkal több lehetőség van benned, mint amit ott fogsz kapni, ebben 100%-ra biztos vagyok (bárcsak tévednék)! Csalódott vagyok mint rajongó, de legyen szerencséd, Rami

– írta az egyik kommentelő, de volt, aki ennél keményebben fogalmazta meg a véleményét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok! Az életem munka szempontjából ismét egy hatalmas fordulóponthoz érkezett! Oly régóta vagytok Velem🙏🏼….17 éves voltam amikor Kalamár Tamásnak köszönhetően belecsöppentem a Barátok közt című sorozatba és Zsófi bőrébe bújhattam 16éven át! Annyi emlék, ismerős, barát, élmény, sírás, nevetés…. aztán éreztem, hogy valami feszít, nem találom a helyem és mennem kell tovább…. új kihívásokat keresve, új élményekkel gazdagodva. Így talált rám az X-Faktor és az Rtl Reggeli.😊 Egy újabb kaland vette kezdetét: miközben életem legnagyobb kalandjába is belevágtam hisz édesanya és feleség lettem az elmúlt három év során.❤️ Köszönöm az RTL Klubnak a lehetőségeket, amiket kaptam. Ha bármikor visszagondolok majd, mérhetetlen büszkeség tölt el, hogy az X-Faktor háziasszonya lehettem, hogy a Reggeli egyik műsorvezetőjeként ébreszthettem a nézőket és, hogy két kultikus sorozatban is szerepet kaptam. Most pedig a tenni akarás, a dolgozni vágyás, a valami teljesen újnak a megalkotása győzedelmeskedett bennem és örömmel vágok neki az új csapattal a feladatnak. A TV2 műsorvezetőjeként folytatom az utam! Tudom, hogy akik gyerekkorom óta követnek, látnak és megismertek, tudják rólam, hogy az én szívem mindig tiszta és ez most sincs másképp! Tartsatok velem a legújabb kalandomban is! A Dancing with the Stars műsorvezetőjeként pedig igyekszem elkápráztatni Titeket! Nagyon sok szeretettel és nagyon sok hálával millió csókot küldök Nektek! Nemsokára találkozunk!❤️ Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,

„Van az a pénz, amiért meg lehet venni az emberts sajnos. Én nagyon szeretlek, és egyik kedvenc műsorvezetőm voltál eddig. Most legyünk őszinték! Azt, hogy lettél valaki, azt teljesen az RTL Klubnak köszönheted, mindent megadtak neked és nem engedték el a kezed soha. Kíváncsi vagyok az új műsorra a TV2-ön, hogy mennyire lesz sikeres. Azon úgy elmosolyodtam, hogy Ördög Nóra műsorvezetőből zsűritag lett. Hát, igen… Valahogy így van ez, hogy mindig jönnek fiatalok a szakmába. Ki tudja, talán pár év múlva, Ramóna, te is mint zsűritag fogsz ülni valamelyik műsorban, mert lesz egy fiatalabb, tehetséges műsorvezető, akit felfedez az RTL Klub és átcsábít a TV2. Azt meg végképp nem értem, miért nem fedez fel a TV2 is tehetséges fiatal műsorvezetőket, miért mindig a konkurens csatornától csábít át valakit több pénzért? Aljas módszernek tartom ezt. Sajnálnám, ha úgy járnál egy idő után, mint Nóra.”

Ördög Nóra mellett Rubin Kristóf is kvázi átigazolt a konkurens csatornához. Rubin saját bevallása szerint azért döntött így, hogy megalapítsa saját gyártócégét, így függetlenítve magát a csatornától. Érdekesség, hogy 18 év után intett búcsút, és a tartalmakat a konkurens TV2 Csoportnak gyártja.

Vannak, akik megvédték

Noha bőségesen akadt olyan, aki rövid, tömör véleményt fogalmazott meg Lékai-Kissről – „Eladtad magad kilóra” –, többen megvédték.

„És elindult a boszorkányüldözés, anélkül, hogy bárki is tisztában lenne a döntés miértjével. Szomorú, mérhetetlenül szomorú, az RTL értéket vesztett. Minden ilyen döntés nagyon nehéz! Biztos vagyok benne, hogy itt nem csak a pénz dominált, sőt! Rami, sok sikert, éld meg az álmaidat ott ahol neked a legjobb!”  – olvasható a bejegyzések között az egyik ilyen.

Az X-Faktor egykori műsorvezetője mellett péntek este kiderült, hogy Véber István, a csatorna meteorológusa abbahagyja a televíziózást és új szakterületen kezd karrierbe.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3