Lékai-Kiss Ramóna egy évvel ezelőtt tett újévi fogadalmat, amit sikerült betartania, és ezzel nagyobbacska összeget sikerült megspórolnia.

Lékai-Kiss RamónaMokkában vendégeskedett, ahol arról a fogadalmáról mesélt, amit 2022 januárjában tett, miszerint egy évig nem fog magának új ruhát venni a háló- és fehérneműn kívül, írja168.

Nemcsak a vásárlás szeretése miatt állítottam le ezt a dolgot, hanem egy kicsit a fenntarthatóság, egy kicsit egy challenge volt, egy kicsit egy próbatétel volt, hogy kibírom-e

– magyarázta a műsorvezető, majd hozzátette, hogy az év letelte után is igyekszik kevesebb, de jobb minőségű, tartós ruhákat vásárolni. 

2022-ben volt ez a nemvásárlás, és ettől érezhetően megmaradt egy nagyobb összeg a pénztárcámban. Ebből elmentünk nyaralni, utaztunk.

“2023-ban, nem gondoltam, hogy valami challenge-et mindenképpen ki kell találni, de ez így jött, hogy minden hónapban utazni utazni utazni. Ha egy-két napra vagy egy hétvégére, akkor is, mert ha majd nem leszek, akkor ez az egyetlen egy dolog, amit magammal tudok vinni, semmi más” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet