Alekosz is egyike volt azoknak, akiket a BRFK tudtuk nélkül megfigyelt. A celebritás meglepő módon reagált a hírre.

A BRFK azzal indokolta Alekosz megfigyelését, hogy „a célszemélyek védelme érdekében” volt rá szükség. A celebnek pedig elnyerte a tetszését ez a magyarázat, írja168.

Büszke vagyok rá, hogy 12 éve televízióban, rádióban, interneten egyaránt jelen vagyok, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy Magyarország legnagyobb hatósági szerve a BRFK is számol velem és a dolguknak tartják azt, hogy engem meg kell védelmezni a bicskanyitogató posztjaim miatt feldühödött elkövetőktől, támadóktól, és a túlbuzgó rajongóimtól, akik sok esetben nők...

– mondta, majd hozzátette, “engem ez hihetetlen pozitív értelemben lepett meg, mert nem tudok olyan külföldi sztár társaimról, akiket hasonló módon, a tudtukon kívül védelmeztek volna. Ez egyedülálló egész Európában”.

Hadházy Ákos is a megfigyeltek listáján volt, aminek a politikus nem örült. Alekosznak erről is megvan a maga véleménye:

Hadházy Ákosnak úgy kellene gondolkodnia, hogy mindig a kielemteket figyelik. Ki kéne húznia magát, mert csak a kiemelt személyekre fókuszál a BRFK. Ahelyett, hogy akadékoskodik, legyen büszke. Furcsa, hogy erre nekem kell emlékeztetnem, mivel nem én vagyok a politikus... egyelőre

– jelentette ki.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet