Lelepleződött az Éjkirály, kiderült, kit rejt a titokzatos maszk a Trónok harcában

A Trónok harca Éjkirályának kilétéről hosszú idő után lehullott a lepel, de a válasz nem az, amire a rajongók számítottak.

A félelmetes és természetfeletti hatalommal rendelkező vezér, az Éjkirály is rendelkezik emberi arccal. A maszk nem mást takar, mint Vladimír Furdík színészt.

éjkirály kiderül ki alakítja az éjkirályt
A Trónok harca félelmetes alakja az Éjkirály / Fotó: HBO

A 48 éves szlovák kaszkadőr már a Thor: Sötét világ és A Vadász és a Jégkirálynő című filmekben is feltűnt. Maszk nélkül ugyan nem annyira félelmetes, mint a Trónok harcában, de így is karakteres.

A Szezám utca lakói barátságos Trónok harca-befejezést alkottak

A Szezám utca már újraálmodott családbarát formában több népszerű sorozatot is. Ilyen volt a Stranger Things vagy az Orange is the New Black. Szerencsére most a Trónok harcát is láthatják azok, akik nem bírják az erőszakot. szezám utca trónok harca

A szlovák színész Richard Brake-től vette át a szerepet, aki ütemezési problémák miatt nem tudta folytatni a sorozatban való részvételt. Brake a negyedik és ötödik évadban alakította az Éjkirályt.

vladimir furdík az éjkirály
A szlovák kaszkadőr Vladimír Furdík alakítja a titokzatos karaktert/ Fotó: Rewind

Érdekesség Furdík személye kapcsán, hogy mielőtt átvette volna a szerepet Brake-től, egy másik szerepet is játszott a sorozatban, hiszen ő alakította azt a Mást, akit Havas Jon ölt meg.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból