A The Hollywood Reporter rendezvényére Lena Dunham különleges vendéggel érkezett, akit meg is szólaltatott beszédében. Brittany Aurora Perrineau édesanyja, aki tavaly novemberben szexuális zaklatással vádolta a Csajok sorozat egyik íróját, Murray Millert. Dunham nyilvánosan védte kollégáját.

Az idei The Hollywood Reporter Women in Entertainment kiadvány vendégszerkesztőjeként Dunham beszédet mondott a rendezvényen, melyre meghívta a színésznő édesanyját is. A színpadon kért bocsánatot az anyától, állítása szerint Miller tetteinek tagadása élete egyik legnagyobb hibája volt.

Mira Sorvino szerint a szexuális ragadozók elleni küzdelemben az oktatás lehet a fegyver

Az Oscar-díjas színésznő ( Hatalmas Aphrodité) egy éve az elsők között vádolta meg Harvey Weinstein hollywoodi filmmogult szexuális visszaéléssel, és a zaklatási botrány kipattanásától nem változott elszántsága. Mint mondta: diákokkal akar foglalkozni – a kisebbektől egészen az érettségizőkig -, hogy tudatosítsa bennük, mit jelent a beleegyezés és milyen jogaik vannak.

Lena a kiadvány szerkesztői levelében is bocsánatot kért Aurorától. Azt ígérte, mindig dolgozni fog azon, hogy jóvá tegye hibáját. Murrayt úgy szerette, mint egy testvért, ezért vakon bízott egy történetben.

Lena Dunham & Brittany Perrineau Full Speech: “Greatest Regret” | Women in Entertainment

Lena Dunham was joined by Brittany Perrineau on stage at Women in Music 2018 to talk about her public denial of Brittany’s daughter’s accusations of sexual a…

Beszédében Lena Dunham arról beszélt, vendég szerkesztőként az volt a feladata, hogy erős nőket gyűjtsön maga köré. Nőket, akik arra inspirálják, jobban cselekedjen. Brittany-t egy ilyen erős nőként definiálta. Bevallotta, sokat tanult és fejlődött a történtek hatására.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Megtanultam hallgatni. Megtanultam, hogy a patriarchia miként befolyásolta a saját szívemet és elmémet. Hogy hogyan működik a saját tudatlanságom még többszörös szexuális zaklatás túlélőként is[/perfectpullquote]

– mondta Dunham.

Perrineau könnyek között emelte ki, milyen fájdalmat okozott az áldozatoknak. A The Hollywood Reporter szerint ezután biztosította a Csajok készítőjét, hogy mind ő, mind lánya elfogadják szívből jövő bocsánatkérését.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet