Lena Waithe szerepelni fog a Westworld harmadik évadában

Az Emmy-díjas forgatókönyvíró és színésznő, Lena Waithe csatlakozik a nagy sikerű Westworld harmadik évadához, írja a The Hollywood Reporter.

Az HBO-s Westworld várhatóan 2020-ban tér vissza a képernyőinkre. A készítők már dolgoznak a folytatáson, az eddigi színészek magas fizetésemeléseket kaptak a következő évadra. Korábban már megerősítették, a Breaking Bad Jesse Pinkmanjét alakító Aaron Paul is szerepelni fog a sci-fi sorozatban. Most a stáb listája egy újabb nagy névvel bővült.

Tragédia a Westworld forgatási helyszínén, már huszonöt áldozattál járt

A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált. Itt forgatták a Nancy ül a fűbent, az A mentalistát, rengeteg klasszikus filmet, és az HBO híres sorozatát, a Westworld öt is. A kutatócsapat nem Pompeii-ben, hanem Herculaneumban vizsgálódott, ez a város jómódúbb volt annak idején, de egy kicsit közelebb is feküdt a tűzhányóhoz, így a pusztítás is nagyobb volt.


Lena Waithe leginkább a Netflixes Master of None-sorozat színésznőjeként és forgatókönyvírójaként ismert. Játszott a Ready Player One című filmben is, és a The Chi producere.

A Westworld készítői leszerződtek az Amazon stúdióval

Nolan és Joy egy már létező projekten fog dolgozni a stúdiónál. Az Amazon tavaly kezdett el dolgozni William Gibson A Periféria című regényének sorozatadaptációján. A páros a több különböző jövőben játszódó regény adaptációját fogják életre kelteni. A Paramount Ranch vadnyugat témájú park számos film és sorozat helyszínéül szolgált.

A sorozathoz hűen a következő évad részleteit egyelőre titkok övezik. Bár megerősítették Waithe csatlakozását a szériához, azt még nem tudni, vendég-, visszatérő- vagy rendszeres szereplésre számíthatunk.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból