Lencsés Luca zokogva távozott az Exatlon Hungary-ből

Lencsés Luca és Ujvári Izabella párbaja 5-1 végeredménnyel a rögbibajnok Luca kiesését eredményezte az Exatlon Hungary 60. játéknapjának végén.

Lencsés Luca rengeteget tanult

Lencsés Luca, elmondása szerint egyhónapos versenyzése alatt rengeteget tanult az Exatlon Hungary pályáin.

A Bajnokok hosszú ölelésekkel búcsúztatták Lucát, és méltatták küzdőszellemét. Az utolsó felállás során könnyekben kitörő sportoló elmondta, hogy sírása csak pozitív érzéseket takar. A játék hitre, a kifogások kerülésére és a mindennapok élvezetére tanította őt, állította Palik László kérdésére.

Lencses Luca Exatlon Kiesett Bajnokok
Virág András és Lencsés Luca hosszúra nyúlt ölelése / Fotó: TV2

A búcsú pillanatait a Lencsés Lucára érzelmes apafiguraként néző Palik László is megkönnyezte, és szeretetteljesen homlokon csókolta a távozó Exatlonistát.

Csapattársai mosollyal búcsúztak

A Luca felett ezúttal győzedelmeskedő Ujvári Izabella, akivel egyszerre érkeztek a játékba, magasba emelte a lányt és így szólt: “vigyázz magadra kicsi Törpillám”. A Bajnokok csapatát egy hete erősítő karatebajnok Halász Vivien is megrendülten ölelte magához Lencsést.

A tiltott “feladom” szót ígérete szerint ezentúl mindig mellőző Luca biztosította róla csapattársait, hogy Magyarországra hazatérve folyatosan a nyakukra jár majd, így biztosan nem felejthetik majd őt el.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból