Lengyel Tamás összegyűjtötte, milyen kommenteket kapott a NER-kritikus 2021-es újévi köszöntője miatt

"Te balf_sz féreg" és ehhez hasonló kommenteket kapott Lengyel Tamás színész a Dumaszínház felkérésére készített 2021-es újévi köszöntője miatt.

Le kellene higgadni, tanácsolja a színész

Lengyel Tamás Jászai Mari-díjas színművész szerint ez a kollázs megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon. Azt tanácsolja, le kellene higgadni.

Lengyel Tamas Dumaszinhaz Kommentek Hozzaszolasok
Lengyel Tamás színész (b) és Rainer-Micsinyei Nóra a Dumaszníház 2021-es újévi köszöntőjében

“Tegnapelőtt sokat tanultam elfogadásról, véleményszabadságról, nyitottságról, tiszteletről, vitakulturáról, a dolgok megoldásáról, egyeztetésről, közös gondolkodásról. Ebből próbáltam, a teljesség igénye nélkül, NEKEM MONDTÁK címmel egy kollázst csináltatni, amely megvilágítja, milyen a közbeszéd ma Magyarországon, mit engedünk meg magunknak, hogyan kezeljük a másikat”
– írta Lengyel az Instagram-oldalán, szúrta ki az SZMO.

“Célom ezzel nem a kedélyek borzolása. Tükröt szeretnék tartani, amibe belenézve sok mindent újragondolhatunk. Higgadjunk le és kezdjünk el beszélgetni. Ez az egyetlen esély”
– tette hozzá.

Lengyel Tamás értékelte a NER 2020-as évét

A Dumaszínház felkérésére Lengyel és Rainer-Micsinyei Nóra a Nemzeti Együttműködés Rendszerének (NER) 2020-as évét igekezett megragadni 3 perc 38 másodpercben.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A lepusztult háttér előtt Lengyel (az inkompetens szinkrontolmács szerepében látható Rainer-Micsinyei Nóra társaságában) lényegében köszöntött mindenkit, aki az elmúlt egy évben a hazai közélet főszereplője volt.

A videóban a színész megköszöni a kormánynak, hogy mikor nyakig a szarban volt, „a vállamra álltak, hogy lássák, merre kell menni”, és megemlíti azt is, hogy „amikor nem volt munkám, […] megtudhattam, hogy kell szellőztetni”.

Újévi köszöntő 2021 | Dumaszínház

Dumaszínház//Web: https://dumaszinhaz.hu/Facebook: https://www.facebook.com/dumaszinhazInstagram: https://instagram.com/dumaszinhazTwitter: https://twitter...

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Sőt, a  „mindannyiunk megtakarítását kezelő” Mészáros Lőrinc sem maradhatott ki.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból