Lengyel Tamásnak 11 hónapja gyereke született

Eddig nem osztotta meg követőivel, rajongóival az örömhírt Lengyel Tamás, de most elárulta, édesapa lett. A mi kis falunk sztárjának kisfia, Vince, aki 11 hónapja született, a család szeme fénye.

Szerinte nem tesz jót egy színésznek, ha sokat tudnak az életéről

“11 hónapos és már kialakult a viszonyunk, tehát már észrevett, reagál rám, tudunk együtt csinálni dolgokat” – mesélte boldogan a színész az RTL Klub Fókusz című magazinjának, amit a Blikk szemlézett.

A színész másfél éve vezette oltár elé a szerelmét, ám jó ideig magánéletének ezen részét sem kötötte a rajongók orrára, ahogy azt sem verte nagydobra, hogy bővült a család.

Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével vagy fordítva

– mondta a lapnak Lengyel.

Lengyel Tamás fiát Vincének hívják

Bár a színész korábban úgy képzelte, hogy negyvenéves korára már többgyerekes apuka lesz, a családalapítás csúszott pár évet. Érdekesség, hogy a valóság és a munka mennyire összeért a színésznél. Tamás és az RTL Klub műsorában, az A mi kis falunkban megformált karaktere, Gyuri majdnem egyszerre lettek apukák, ráadásul sorozatbeli felesége, Lovas Rozi nem sokkal Tamás kisfia születése előtt adott életet első gyermekének, János Misának.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Amiben biztosak voltunk, az a névválasztás volt. Sokat gondolkodtunk rajta, végül a feleségem mondta, hogy mi lenne, hogy Vince lenne a gyermekünk neve. Mivel nekem is tetszett, így megegyeztünk. Amúgy Vinyónak becézzük – árulta el a lapnak a színész.

Lengyel Tamas Gyereke Fia Felesege
Lengyel Tamás és fia, Vince / Fotó: RTL Klub

“Bevallom, mindenkitől kértem tanácsot az első időkben, hiszen minden friss szülő kerül kétségbeejtő helyzetbe. Amikor hazahozod a babát a kórházból, aztán becsukódik mögötted az ajtó, akkor jön a neheze. Sokszor nem tudni, miért sír a baba, mije fájhat, mi a baj, és bizony idő kell, mire az ember ezt a stresszt feldolgozza” – folytatta a színész. Mint hozzátette, “nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki”.

A színész a fia születése után két hónapra visszavonult, hogy a családjával lehessen.
Mint mondta a Blikknek, nem kötött a munkaideje, így sokat tud otthon lenni, ennek is köszönhető, hogy augusztus óta a családjával tölti idejét, és hihetetlen érzés számára, hogy nap mint nap nézheti a fiát.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk