Lenny Kravitz-nek mozgalmas első 25 éve volt, meg is írta könyvben

Októberben jelenik meg Lenny Kravitz Grammy-díjas amerikai énekes, dalszerző memoárkötete Let Love Rule címmel, amelyben a zenész mozgalmas életének első 25 évéről vall.

Sok szerződést utasított vissza

A Let Love Rule című könyvben beszámol iskolai éveiről, az otthoni feszültségekkel terhes légkörről, és az attól való menekülésről, amit a zene jelentett számára – írta a The Hollywood Reporter.

Lenny Kravitz let love rule eletrajzi konyv
Lenny Kravitz / Fotó: Getty Images

Az 56 éves művész azt is megosztja a könyvben, hogy számos lemezszerződést utasított vissza, míg végül rátalált saját hangjára és egyenesbe jött magával. Életének fontos állomásai közül mesél manhattani, brooklyni, Los Angeles-i, majd franciaországi, angliai és németországi tapasztalatairól is.

Tele kalandokkal

Mint közleményében fogalmazott, könyvében a születésétől első albuma, az 1989-es Let Love Rule megjelenéséig foglalja össze emlékeit.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez az utazás tele volt kalandokkal, közben tisztába jöttem magammal és megtaláltam a hangomat[/perfectpullquote]

– írta. Hozzátette: mindeközben a szeretet volt az az erő, ami kikövezte az útját és ezt a szeretetet fogalmazta üzenetévé.

Lenny Kravitz – Let Love Rule

Official video of Lenny Kravitz performing Let Love Rule from the album Let Love Rule. Buy It Here: http://smarturl.it/7ph530 Like Lenny Kravitz on Facebook:…

A Let Love Rule című memoárkötet október 6-án jelenik meg.

És most sem unatkozik Kravitz, hiszen Keanu Reeves után a Saint Laurent új arca, és idén a VOLT Fesztiválon is fellépett volna, ám ez a koncert a koronavírus-járvány miatt elmarad.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból