Nézem Film Leonardo DiCapriót elárasztották az orosz kommentek, hogy segítsen nekik

Leonardo DiCapriót elárasztották az orosz kommentek, hogy segítsen nekik

Promóció

Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legismertebb környezetvédője. Ebből kifolyólag a többi környezetvédő nem rest kéréseket intézni felé, hiszen az ő hangját mégiscsak többen meghallják. Nemrég így tettek az orosz környezetvédők is, akik Instagram hozzászólásokban buzdították a színészt, hogy tegyen valamit a Bajkál-tó megmentéséért.

Promóció

Leonardo DiCaprio több mint 10 éve tesz a környezet megóvásáért, és ahol csak teheti felszólal a káros hatások ellen. Gyakran az Instagram előnyeit használja, hogy másokat ösztönözzön. Legutóbb, az egyik bejegyzés hozzászólásaiban a szibériai Bajkál-tó megmentése dominált, amelyben orosz aktivisták arra kérték a színészt, hogy támogassa kampányukat.

Szívügye a környezetvédelem / Fotó: Variety

A Bajkál-tó az UNESCO világörökség része, a föld legmélyebb és legrégibb tava, egyben a legnagyobb édesvizű tó. Azonban a szennyezés, a fejlődés és az orrvadászat miatt nagy veszélyben is van, ami ellen az orosz környezetvédők különösen kampányolnak. A hozzászólásokban a színész nevének orosz változatát használják, azaz a Levushka megszólítást, sürgetve DiCapriót, hogy tegyen valamit az értékes tó megmentéséért.

A BBC lefordította az egyik hozzászólást, mely így hangzik:

Levushka! Mentsd meg a Bajkálunkat! Az egész Oroszország nevében kérünk téged, a testvériség nevében

– olvasható az üzenetben.

Az elmúlt években a színész több millió dollárt adományozott környezetvédelmi szervezeteknek, alapítványán a Leonardo DiCaprio Alapítványon keresztül, amelyet 1998-ban alapított.

Leonardo DiCaprio még egy gyomrost vinne be a klímaváltozásnak és fajpusztulásnak

Leonardo DiCaprio, a környezetvédelmi aktivitásáról híres filmsztár Laurene Powell Jobs és Brian Sheth jótékonyságukról ismert milliárdos befektetők társaságában dolgozik egy új nonprofit környezetvédelmi világszervezet létrehozásán, amelyben a klímaváltozással és a fajpusztulással akarnak foglalkozni.

DiCaprio korábban azt is elmondta, hogy a fiatalok legnagyobb problémája az éghajlatváltozás. Legújabb filmje, a Tarantino által rendezett Volt egyszer egy Hollywood miatt óriási figyelem irányul a három főszereplőre (a másik kettő Margot Robbie és Brad Pitta szerk.), DiCaprio hangjára jobban odafigyelnek. Régebben a színész félig orosznak nevezte magát, mivel kései nagyszülei oroszok voltak. Az orosz környezetvédők remélik, DiCaprio elolvassa üzeneteiket és tesz is azért, hogy a Bajkál-tó tovább éljen.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3