Leonardo DiCaprio életet mentett a Karib-tengeren

Leonardo DiCaprio nyaralt telelt a barátaival a Karib-tengeren az óév utolsó napjaiban. És mint a fotók bizonyítják, nem csak a Titanic filmben tud életet menteni.

Életet mentett DiCaprio

Az Oscar-díjas színész a 2019-es évet a barátaival és barátnőjével, Camilla Morrone-nal zárta a Karib-tengeren, a pihenésük alatt azonban baleset történt, aminek következtében azonnal rohant életet menteni, írja a People magazin.

leonardo dicaprio életmentés scaled
Leonardo DiCaprio / Fotó: Getty Images

Emlékeztek a Titanic filmre? Feláldozta magát DiCaprio, hogy szerelme, Rose megmeneküljön. Úgy tűnik, a valóságban is kész áldozatot hozni és hőstetteket véghez vinni.

Tavaly, december 30-án a Karib-tengeren hajózott DiCaprio. St. Barts közelében jártak, amikor a színész meghallotta, ahogy egyik ismerőse beszámol, hogy valaki egy óceánjáróról belezuhant a tengerbe nem is olyan régen.

A brazil elnök szerint Leonardo DiCaprio okozta a tűzvészt az Amazonas mentén

Jair Bolsonaro brazil elnök Leonardo DiCaprió t okolja az amazóniai tüzekért, azt állítva, hogy az Oscar-díjas amerikai színész által támogatott nonprofit szervezetek a felelősek az Amazonas térségében pusztító erdőtüzek egy részéért. – mondta pénteken támogatóinak Bolsonaro. DiCaprio környezetvédelmi szervezete ötmillió dolláros támogatást ajánlott fel az Amazonas térségének megóvására az után, hogy az esőerdő jelentős része odalett a júliusban és augusztusban tomboló tüzekben.

Mint hozzátette az ismerős, azóta sem kereste senki az eltűntet.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Fotók is készültek az életmentésről

leonardo dicaprio életet ment
DiCaprio / Fotó: Getty Images

DiCaprio rögtön úgy határozott, hogy hajójával irányt kell váltani, hátha megtalálják az elveszett férfit. Noha órákon át vizsgálták a tengert, szerencsére a színész nem adta fel, és egyszer csak sikerült észrevenniük a tengeren hánykódó férfit, aki szerencsére sérülés nélkül, de eléggé kifáradva várta a felmentősereget.

No Title

No Description

Még épp időben értek oda, ugyanis nem sokkal később besötétedett, és egy hatalmas vihar tartott feléjük. A lesifotók a megmentés estéjén készültek a csapatról a hajón.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból