Leonardo DiCaprio és Robert De Niro a főszereplői Martin Scorsese rendező új filmjének a Killers of the Flower Moonnak, amelyben a koronavírus-járvány áldozatait megsegítő adományozóknak lehetőségük nyílik szerepelni.

A koronavírus-járvány miatt bajba jutottakon segítenek

Leonardo DiCaprio rajongói az All in Challenge-en keresztül adott adományokkal tudnak részt venni a versenyen, amelynek győztese bekerülhet a Scorsese-filmbe. A pénzzel pedig a színész jótékonysági szervezeteit, a America’s Food Fund-ot, a Meals on Wheels-t és a No Kid Hungry-t támogatják, írja a Variety. A felajánlások azoknak segít élelemhez jutni, akik a koronavírus-járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe.

Dicaprio Es Scorsese
Leonardo Dicaprio És Martin Scorsese Rendező / Fotó: Peter Kramer

DiCaprio színésztársával, Robert De Niroval közös videóban jelentette be a kihívást a színész Instagram-oldalán.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A legkiszolgáltatottabb közösségeinknek most nagyobb szükségük van a támogatásra mint valaha[/perfectpullquote]

– mondta De Niro.

A film titokzatos indiángyilkosságokat dolgoz fel

Az adományozó verseny győztese nem csak szerepelhet a filmben, hanem eltölthet egy napot a forgatás helyszínén is, és részt vehet a premieren a film rendezőjével és főszereplőivel együtt.

Leonardo DiCaprio rejtélyes gyilkosságba keveredik Martin Scorsese új filmjében

A Paramount vezetője, Jim Gianopulos jelentette be Barcelonában a CineEurope-pal kötött megegyezést. Martin Scorsese rendezi a Leonardo DiCaprio szereplésével készülő adaptációt. A film David Grann valós eseményeken alapuló könyvéből ( Megfojtott virágok) készül. A forgatókönyvet Eric Roth írja, aki a Csillag születik kapcsán is közreműködött.

A Killers of the Flower Moon című film David Grann könyve alapján készült, amely egy 1920-as években zajlott nyomozásról szól. Az FBI az Osage-indiánok meggyilkolásával kapcsolatban nyomozott, akikeket azért gyilkoltak meg mert a földjükön olajat találtak.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet