Nézem Film Leonardo DiCaprio játszhatja Guillermo del Toro új filmjének főszerepét

Leonardo DiCaprio játszhatja Guillermo del Toro új filmjének főszerepét

Promóció

Bár még nem megerősített a hír, de lehetséges, hogy Guillermo del Toro új filmjében, A sarlatán (Nightmare Valley) újrafeldolgozásában DiCaprio alakítja majd a főszerepet. Valószínűleg sokan örülnének, ha a két tehetséges művész összeállna egy film erejéig.

Promóció
- Advertisement -

Guillermo del Toro egyszerre több vasat tart a tűzben, a rajongók legnagyobb örömére. A Netflixnek készíti a Pinokkió kicsit sötétebb verzióját, valamint JJ Abrams-szel is összeállt egy közös filmes projekthez, aminek a címe Zanbato, de ennél többet egyelőre nem tudni.

Az Oscar-díjat nyert rendező egy évig távol tartotta magát a filmezéstől édesapja halála miatt, de ez idő alatt sem unatkozott.

Létrehozott két ösztöndíjat, hogy fiatal filmeseket támogasson, valamint egy animációs központot szülőhazájában, Mexikóban, amivel segíti a helyi filmgyűjtemény virágzását.

Reméljük, aláírja a szerződést / fotó: MovieWeb

Jelenleg a már meglévő projektjei mellé felvette a listára az 1947-es bűnügyi film, A sarlatán újrafeldolgozását. Az alkotás egy Carlisle történetét meséli el, aki összeáll egy Molly nevű nővel, akivel átverik az embereket, miután elhitetik velük, hogy képesek gondolatban olvasni. Del Toro stílusához kiválóan illeszkedik a film noir alkotások világa, amelyben a rendkívüliség és a társadalomból való kirekesztettség kéz a kézben járnak.

Nem hagyták szó nélkül a Volt egyszer egy Hollywood legújabb plakátját

Hamarosan mozikba kerül Tarantino legújabb filmje, a Volt egyszer egy vadnyugat. A főszerepeket nem kisebb sztárok, mint Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie játsszák. Bár a neves rendező eddig se bízta akárkire karaktereit. A film marketingje már rég elindult, azonban a Sony Pictures stúdióra valamiért rájár a rúd.

William Lindsay Gersham novelláját egyszer már elővette a filmipar, bár akkor ismeretlen sztárok játszották a főszerepeket. Leonardo DiCaprio egyelőre nem írta alá a szerződést, de ha vállalja, természetesen Carlisle szerepében fog feltűnni. Ismerve del Toro rendezői stílusát és DiCaprio játékát, nehéz elképzelni, hogy kettőjük munkakapcsolatából bármi rossz sülne ki.

Promóció
ForrásEmpire
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3