Egy leszbikus örömlány titkai – Velvet őszintén a szexipar világáról

Amszterdamban szexmunkásként dolgozó Velvet mesélt a Vice-nak, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott a nem mindennapi munkája során. A hölgy által betekintést kaphatunk a holland szexipar világába.

Ügynökség nélkül hogyan?

A középiskolai évek alatt történt, miután elveszttette ápolónői mellékállását, hogy gyorsan új munkát kellett találnia, amellyel sokat kereshet és rugalmas időbeosztású. Ahogy mondani szokták, fiatal volt és kellett a pénz – ezért döntött úgy, hogy eszkortként fogja pénzért kínálni bájait. Korábban dolgozott már Amszterdamban mint burleszk táncos – ekkor már bepillantást nyerhetett a szexipar világába.

Leszbikusként olyan közvetítő ügynökségnek akart dolgozni, ahol csak nőkkel kell majd foglalkoznia. Akkoriban még nem is tudta, hogy létezik-e ilyen egyáltalán. Mivel tudta magáról, hogy sohasem volt férfival és nem is tartják őt vonzónak, ezért szóba sem jöhetett olyan ügynökség, amely férfiaknak közvetít lányokat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Inkorrekt lett volna, hogy fizessenek a velem való szexért, és biztos vagyok benne, hogy én sem éreztem volna jól magam[/perfectpullquote]

– vallja Velvet a Vice-nak.

acceptance adult art 1191668
Velvet: “Inkorrekt lett volna, hogy fizessenek a velem való szexért” / Fotó:

Az állásinterjú, ahol nincs tabu

Nem volt könnyű dolga, hogy csak nőkkel foglalkozó ügynökséget találjon Hollandiában, de végül belebotlott a The Naughty Woman nevű cégbe, amelyet két leszbikus alapított. Az állásinterjún nem volt tabu téma: beszélték az érzéseiről, a szexiparról és arról, hogyan húzza meg saját és kliensei számára a határokat. Sőt, szót ejtettek arról is, hogy miként működik a felcsatolható műszerszám. Mire észbe kapott már volt is állása szexmunkásként.

Az első ügyfele egy Amszterdamba érkező üzletasszony volt. Velvet pokolian ideges volt, de észrevette, hogy a nő is szégyenlős. Végül bátorságot gyűjtött, hogy segítsen ügyfelének feloldódni. Az egyórás együttlét során hamar rájött, hogy mennyire élvezi az új munkáját.

Velvet már egy éve dolgozik leszbikus eszkortként, így elegendő tapasztalatot gyűjtött arról, hogy milyen ügyfelek keresik bájait. A kliensek eléggé változatosak szexuális téren, vannak leszbikusok és biszexuálisok, de vannak olyan heteroszexuális nők, akik mindig is fantáziáltak arról, milyen lehet szexelni egy másik nővel, de még sosem volt bátorságuk elmenni egy meleg bárba és felszedni valakit.

Történelmi döntés Hongkongban: Elismerték a házastársi vízum létjogosultságát egy leszbikus pár esetében

Ezzel egy brit leszbikus nő elnyerte a jogot arra, hogy Hongkongban éljen és dolgozzon a partnerével. A Legfelsőbb Bíróság ugyanis szerdán kimondta, hogy a külföldi azonos nemű párokat egyenlő bánásmód illeti meg a bevándorlási törvény értelmében. A perben érintett nő ugyanarra a hozzátartozói vízumra jogosult, amelyet a Hongkongban dolgozó külföldiek házastársai és gyermekei kapnak.

A heterók a legvadabbak

Érdekes módon éppen a heteró kliensek lepték meg legjobban Velvetet. Őket elsősorban a leszbikus pornó befolyásolja – amelynek nem sok köze van a valós szexhez. Ezért ha egy heteroszexuális nő először próbálkozik nővel, akkor gyakran mindent ki akar próbálni egyszerre. Az egyik pillanatban még fel akarja falni a másikban pedig ott áll előtted egy felcsatolható szerszámmal.

A legáltalánosabb tévhit a leszbikus szex kapcsán, hogy főképp az ollózásból álló tevékenység, de ez általában nincs így.

Ezen kívül a leszbikus szex több dologban is eltér a hagyományos szextől – általában lassabb tempójú, masszázzsal és egy kis csókolózással indul mielőtt bármilyen ruha lekerülne. A legfontosabb, hogy semmi sem kötelező. Ha a nő meggondolja magát csókolózás közben, akkor is minden rendben.

affection bed bedroom 1215709
Egy leszbikus örömlány titkai / Velvet: “Azt akarom, hogy a klienseim a lehető legkellemesebben érezzék magukat” / Fotó: Rodrigo Torrijos

Eszkortként hamar meg kellett tanulnia a szex előtti kommunikáció fontosságát. Erről így vall Velvet:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Azt akarom, hogy a klienseim a lehető legkellemesebben érezzék magukat. Valójában ez az, ami számomra igazán vonzóvá teszi a szexmunkát: segítesz valakinek felfedezni az intimitás egy új formáját ahelyett, hogy irányítanám őket.[/perfectpullquote]

Néhány kliens azért érkezik, hogy felfedezze saját szexuális identitását, míg másoknak kérdéseik vannak a maszturbációval vagy saját testükkel kapcsolatban. Velvet azt javasolja, hogy akinek kétségei vannak saját szexuális irányultságával kapcsoltban, az először egy hivatásossal kísérletezzen, mert ők rászánják a szükséges időt és megteremtik légkört, ahhoz, hogy kitapasztald mit szeretsz igazán. Voltak kliensek, akik még a szex után is tovább szerették volna vizsgálni a szexuális preferenciáikat.

Örömlány mint a Vergilius

Meglepő, de voltak olyan ügyfelei is akik korábban sohasem szexeltek. Gyakorolni szerettek volna, mielőtt olyasvalakivel kerülnek össze, akinek már nagyobb tapasztalatuk és elvárásuk van. Az egyik legfiatalabb ügyfele, akit már régóta leszbikusként ismertek, még szűz volt. Egyszerűen csak azért, mert nem tudta. hogyan kezdjen neki a szexnek.

A legidősebb ügyfele  89 éves volt, aki azért kereste fel, mert végre meg akarta tudni milyen is nővel szexelni.

Van egy kliense, akit sosem fog elfelejteni. Őt korábban megerőszakolták és miután elmondta mi történt vele nagyon gyengéden viselkedett. Próbálta a lehető legkellemesebbé tenni a helyzetet és elmagyarázta neki, semmit nem kell tennie, ha nem akarja.

Bemutatjuk Urara Tsuchiya művészt, aki hedonista kerámiáin előszeretettel ábrázol szexjeleneteket

Yayoi Kusama Japán talán legismertebb képző-és előadóművésze. Most a fiatalabb generációból Urara Tsuchiya japán szürrealista művészt mutatjuk be, aki bizarr, fantázia szülte kerámiáin gyakran ábrázol hedonista jeleneteket, szexpózokat, orgiákat és állatokat. Tsuchiya 1979-ben született és Tokió külvárosában nőtt fel. 20 éves korában költözött Londonba, ahol képzőművészetet tanult a Goldsmiths-ban.

Válaszolt a kérdésekre, amelyek feltárták, hogy mire vágyik és mi az, amit nem szeretne.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Valóban láttam megnyílni őt az együttlétünk alatt, mindkettőnknek kellemes élmény lett. Részese lenni valaki életének egy érzékeny és különleges pillanatban, hihetetlenül megtisztelő tud lenni. Talán nem is várod, de az a néhány óra nagyon intenzív élmény mindkét fél számára, mert az emberek valódi érzései hajlamosak előjönni szex közben. Ez nagyon mély megtapasztalás[/perfectpullquote]

– emlékszik vissza Velvet.

Férfi Vs. női eszkortok

Összehasonlítva, amit a férfiakkal dolgozó eszkortoktól hallott, a női ügyfeleknek kevésbé vannak magas elvárásaik. Általában csak megnézik az escort weboldalon lévő szöveget a lány neve alatt, de ha igénylik,  kapnak fotókat is.

Különlegesebb kérések közé tartozik az együttlétek alatt viselendő fekete csipkés fehérnemű vagy vörös rúzs.

Velvet imádja a munkáját, a barátai, rokonai mind elfogadják, hogy ő ebből él. Alkalmanként mégis előfordulnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy joguk van személyeskedő kérdéseket feltenni neki, arról, hogyan juttat el egy nőt az orgazmushoz szexjátékszer segítségével, vagy arról, hogy mennyi az óradíja.

amsterdam canal lights 9320
Sajnos a néhány ember még mindig egzotikumnak vagy különlegességnek tartja a leszbikus szexet / Fotó: Pixels

Mégsem hibáztatja őket emiatt, hiszen a társadalom számára még mindig ijesztőnek tűnik a női szexualitás. Ezért az sem meglepő, hogy sok nő hezitál, hogy meglátogassa a vörös lámpás negyedet fizetős szexet keresve.

A legtöbb nő általában férfiakkal érkezik, akik azt kérik, hogy nézhessék vagy filmezhessék őket szex közben.

Sajnos néhány ember még mindig egzotikumnak vagy különlegességnek tartja a leszbikus szexet. Velvet szeretné ezt a megbélyegzést lerázni, ezért is beszélt élményeiről.

„Hosszú ideje próbálok különbséget tenni „Velvet”, a szexmunkás személyiségem és aközött, aki a magánéletben vagyok. Minél többet gondolkozom ezen, annál világosabb számomra, hogy ez a két különböző karakter ugyanabban a személyben olvad össze. Sokáig zavart ez, és csodálkoztam, ha túl sokat mutattam magamból a klienseimnek. De végül felismertem, hogy nem kell elválasztanom a két világot egymástól. Vagyok, aki vagyok, és Velvet is a részét képezi a személyiségemnek” – zárja beszélgetését, titkainak őszinte mesélést Velvet.

(Cikkünk a Vice cikkének fordítása.)


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból