Azért vágta le a péniszét autós üldözés során, hogy megmentse így a világot állítása szerint.

Csurom vér volt a férfi

Bizarr autósüldözésben vettek részt az amerikai Tennessee állam rendőreit, akik több megyén keresztül üldöztek egy 39 éves férfit, aki közben kidobta autója ablakán levágott péniszét – írta meg a Vice a a helyi sajtóra hivatkozva. Az üldözésben több rendőrkapitányság rendőrei, valamint a Tennessee autópálya-rendőrség több egysége is részt vett.

Tyson Gilbert azzal vonta magára a rendőrök figyelmét, hogy parkoló autójával félig elállt egy utat, de a rendőrségi szirénákat látva a gázba taposott, és menekülni kezdett. Egy rendőr elmondta, hogy a férfi egyszer megállt, és kinyitotta kocsija ajtaját, és akkor látni lehetett, hogy meztelen, és csurom vér.

Nem tudni, megtalálták-e a levágott péniszét

A férfi tovább hajtott, és csak azután tudták megállítani, hogy több tüskecsapdákkal kiszúrták mindkét első kerekét, és egy idő után sikerült sarokba szorítaniuk. Őrizetbe vették, majd azonnal kórházba szállították. Ekkor derült ki, hogy levágta a péniszét, és azt üldözés közben kidobta az autóból. A beszámolók szerint a rádióban hallott hangok hatására tette ezt, hogy megmentse a világot.
Azt nem lehet tudni, hogy mi lett a sorsa a férfi péniszének. A Vice magazin kérdésre egy helyi rendőrségi szóvivő elmondta, hogy az egészségügyi információkról szóló jogszabályok miatt nem közölhetik, hogy megtalálták-e a levágott szervet, és azt bevitték a kórházba hozzá.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet