Liam Neeson rasszista botránya nem ártott a karrierjének: A The Minuteman akciófilmben vállalt főszerepet

Liam Neeson ismét akcióshősként tér vissza a The Minuteman film kedvéért. Neeson leszerelt vietnami veteránt alakít, aki szárnyai alá vesz egy fiút, akit egy bűnbanda üldöz.

A The Minuteman című filmet Robert Lorenz rendezi, aki a forgatókönyvet társszerzőként jegyzi Chris Charlesszal és Danny Kravitzcal.

Liam Neeson The Minuteman film
Liam Neeson a The Minuteman főszerepét vállalta el, így elmondható, nem esett csorba a karrierjén a rasszista botrány miatt / Fotó: Getty Images

Lorenz korábban számos Clint Estwood-film producere volt, egyebek mellett a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész című produkciókon dolgoztak együtt.

Lorenz Az utolsó csavar című filmmel debütált rendezőként 2012-ben. Az apa-lánya dráma főszerepét Clint Eastwood alakította, a lányt pedig Amy Adams.

A The Minuteman nemzetközi forgalmazási jogait a cannes-i filmvásáron kínálja eladásra a Voltage Pictures. A film forgatása szeptemberben kezdődik.

Az örmény népirtás Schindler listája – Kritika / ContextUs

Az örmény népirtás máig az egyik legkényesebb 20. századi történelmi esemény – már ami a külpolitikát illeti. A főleg az I. világháború alatt zajló genocídium – a szó maga még nem is létezett akkoriban – az Oszmán Birodalom területén történt, elszenvedői pedig a keresztény vallású örmény kisebbség voltak.

A Schindler listája című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölt Liam Neeson, aki idén nyáron tölti be a 67. évét, az utóbbi években számos akciófilm, köztük az Elrabolva-trilógia sztárja volt. A közelmúltban magyarázkodnia kellett, mikor Dermesztő hajsza című új filmje promóciós körútján egy interjúban félreérthetően fogalmazott, ami miatt rasszistának nevezték. Azóta többször is bocsánatot kért, de felmerült, hogy ez a hiba akár további pályájára is hatással lehet.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból