Követem Élet + Stílus A Lidl felturbózta a konkurencia plakátjait

A Lidl felturbózta a konkurencia plakátjait

Promóció

A december a reklám legfontosabb hónapja. Az angol Lidl a konkurens cégek plakátjainak átalakításával készült a karácsonyi időszakra.

Promóció
- Advertisement -

A Lidl a TBWA reklámügynökséggel karöltve jelentette meg legújabb plakátjait, melyek központjába a rivális cégeket, a Waitrose-t és a Mark & Spencert helyezte. Természetesen nem a márkák előnyére.

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.


A kampány részeként a konkurens cégek plakátjaira az üzletlánc posztereit helyezték, amelyeken felhívják a figyelmet arra, náluk mennyivel olcsóbbak ugyanazok a termékek. Meg természetesen jobbak is.

Kanye West egy Kim Kardashian-hasonmás pornósztárral reklámozza legújabb surranóit

A képeket A fotókat Kanye West tegnap éjjel tette ki Twitter-oldalára . Eli Linnetz lőtte, aki West Fade című számának videoklipjét készítette. A képek egy meghatározhatatlan helyszínen készültek a háttérben bézs falakkal. 4,941 Likes, 259 Comments – Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) on Instagram: “#SUPERMOON” A modellek többsége meztelen vagy hiányos öltözékben látható.

A felturbózott plakátok ráadásul a konkurens üzletek közelében kerültek kiállításra. Ahogy a DesignTaxi is megírta, az üzletlánc a Twitteren is bejelentette új kampányát. „A nemzet karácsonyának javítása céljából arra gondoltunk, segítünk néhány versenytársunknak a plakátjaik fejlesztésében” – írta az üzletlánc a poszterek képei alatt.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3