A december a reklám legfontosabb hónapja. Az angol Lidl a konkurens cégek plakátjainak átalakításával készült a karácsonyi időszakra.

A Lidl a TBWA reklámügynökséggel karöltve jelentette meg legújabb plakátjait, melyek központjába a rivális cégeket, a Waitrose-t és a Mark & Spencert helyezte. Természetesen nem a márkák előnyére.

Reklám vagy pornó? Durva képekkel reklámoznak egy jégkrémet

A képek elég forró hangulatot teremtenek, úgyhogy nem csoda, hogy némelyik fotón olvadásnak indultak a jégkrémek. Az első kép a „Felnőtt fagyi – felnőtt fotók” felirattal jelent meg, csak hogy teljesen egyértelmű legyen az utalás. 210 Likes, 54 Comments – Alcreme (@alcreme) on Instagram: “Вдох-Выдох. Подготовились? Ужасно, опять красивая девушка.


A kampány részeként a konkurens cégek plakátjaira az üzletlánc posztereit helyezték, amelyeken felhívják a figyelmet arra, náluk mennyivel olcsóbbak ugyanazok a termékek. Meg természetesen jobbak is.

Kanye West egy Kim Kardashian-hasonmás pornósztárral reklámozza legújabb surranóit

A képeket A fotókat Kanye West tegnap éjjel tette ki Twitter-oldalára . Eli Linnetz lőtte, aki West Fade című számának videoklipjét készítette. A képek egy meghatározhatatlan helyszínen készültek a háttérben bézs falakkal. 4,941 Likes, 259 Comments – Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) on Instagram: “#SUPERMOON” A modellek többsége meztelen vagy hiányos öltözékben látható.

A felturbózott plakátok ráadásul a konkurens üzletek közelében kerültek kiállításra. Ahogy a DesignTaxi is megírta, az üzletlánc a Twitteren is bejelentette új kampányát. „A nemzet karácsonyának javítása céljából arra gondoltunk, segítünk néhány versenytársunknak a plakátjaik fejlesztésében” – írta az üzletlánc a poszterek képei alatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet