Már a rendőrség kérleli a lakosokat, hogy ne lopják el az Old Town Road utcatáblát

Lil Nas X slágere, az Old Town Road annyira megihleti a rajongókat, hogy utcatáblákat lopnak. A rendőrség annyira tehetetlen, hogy kérleli a tolvajokat, ne tegyék, írja a Stereogum.

Lil Nas X Old Town Road slágere már több mint 261 millió megtekintésnél jár a YouTube videómegosztó oldalon. Ebből elég néhány rajongó, akik történetesen Massachusetts államban lévő Wellesley kisvárosban élnek. Ők azok, akik egyszerűen folyamatosan ellopják az Old Town Road utcatáblát.

lil nas x old town road utcatábla
Wellesley városa nem biztos, hogy nagyon szereti az Old Town Road slágert / Fotó: Stereogum

Az amerikai zenész nem csoda, hogy ennyire közkedvelt, hiszen 2019-ben rekordokat döntöget a szóban forgó slágere. Vélhetően egyedül Wellesley lakói unják már, hogy ekkora hype van Lil Nas X száma körül.

Sorra dönti a rekordokat az idei év nyári slágere, az ismeretlen rappertől

Az Old Town Road sikere hónapok óta töretlen. Egy teljesen ismeretlen rapper, Lil Nas X a semmiből szállította az év legnagyobb slágerét. Hiába jött új dallal Justin Bieber vagy éppen Taylor Swift, az első helyet senkinek sem sikerült megszereznie, ott továbbra is az Old Town Road található, immáron 15 hete.

A kisvárosban áll egy Old Town Road utcatábla, amelyet rendszeresen eltulajdonítanak a helyiek. A Wellesley-i lap beszámolója szerint az Ox Bow és a Dean utca között elhelyezkedő utcatáblát tavasz óta háromszor vitték el.

lil nas x old town road
Lil Nas X / Fotó: Getty Images

A város szóvivője elmondta, hogy érti a tréfát, de nekik ez pénzbe és energiába kerül pótolni.

Sőt, a táblára a helyi szerveknek is szükségük van az eligazodásnál, mikor riasztják őket egy balesethez, tűzhöz, vagy bűncselekményhez.

A helyi rendőrség is azt kéri a lakosokat, ne lódítsák meg a táblát. Wellesley város egyelőre nem tervezi átnevezni az utcát, inkább arra várnak, hogy csökkenjen a zenész dalának népszerűsége. Arra egyelőre várni kell.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból