Lil Wayne magánrepülőgépén többféle kábítószert és lőfegyvereket találtak a hatóságok.

A repülőtéri hatóságok különböző kábítószereket – kokaint, marihuánát és opioidokat –, illetve lőfegyvereket találtak hétfőn Lil Wayne magánrepülőjén a Miamihoz közeli Opa-locka repülőterén, írja a Consequence of Sound.

Lil Wayne Drog Mirror Magánrepülő
Lil Wayne Saját Fűmárkát Is “Indítana” / Fotó: Getty Images

Lil Wayne (eredeti nevén: Dwayne Carter Jr.) ügyvédje, Howard Srebnick közölte: a rappert nem vették őrizetbe, és a gép többi utasát sem tartóztatták le. A leszálló repülőt – hasonlóan a nemrég elhunyt Juice Wrld magángépéhez – a reptéren várták a hatóságok.

Juice WRLD az FBI-tól való félelmében nyelhette le a tablettákat, amik megölték

A 21 éves Juice WRLD vasárnap reggel halt meg a chicagói reptéren epilepsziás rohamban, miután leszállt a magángépe. A halálának oka a bevett fájdalomcsillapítók lehettek, amiket az FBI elől akart elrejteni. juice wrld halálának oka, juice wrld igazi neve Jarad Anthony Higgins

Az eset után a 37 éves rapper a Twitteren jelezte, hogy minden rendben van (“All goody!”), és hogy talán az előző tweetje sodorta bajba, amelyben az írta, “GO PACK GO!!!!!”, ő azonban egy egészen más “pack”-re gondolt, mint a hatóságok: a Green Bay Packers nevű amerikaifutball-csapat ugyanis aznap épp a Minnesota Vikings ellen játszott, nekik szólt a buzdítás.

No Title

All goody! I think they thought I was talking abt a different “Pack” in my last tweet. But anyway GO PACK GO!!!

Green Bay Packers egyébként hétfő este 23-10-re verte meg az otthon játszó Minnesota Vikingst, úgyhogy bejött a buzdítás.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk