Lil Xan 23 éves rapper fegyvert rántott egy férfira, az utcán. A járókelő kíváncsi volt, miért nevezte 2Pac-ot Lil Xan unalmasnak.

Lil Xan és barátnője a Mercedes G-Wagonjukban szürcsölték az italjaikat, amikor egy férfi odalépett hozzájuk, írja a HipHopDX. Szerette volna megtudni, miért mondta a rapper egy korábbi interjújában, hogy 2Pac unalmas.

Lil Xan Pulls Gun on Man Taunting Him About Tupac ‘Boring’ Remark | TMZ

Lil Xan whipped out a handgun and pointed it at a man who demanded to know why the rapper once called Tupac “boring” … and now LAPD is investigating. SUBSC…

Hamar anyázásba fajult a dolog. A 23 éves rapper természetesen nem is viselte jól, hogy “kis köcsögnek” nevezi a férfi. Erre fegyvert rántott az utcán, pechére viszont a járókelő kamerát. A Los Angeles-i rendőrség viszgálja az ügyet, ugyanis feljelentést tett a férfi.

A korábbi interjúhoz hozzátartozik, hogy erősen beszívott állapotban lehetett, tekintve a viselkedését és arcát.

Nem ijedt meg a férfi Lil Xan fegyverétől, tovább kamerázott.

Lil Xan Rapper 2Pac
Lil Xan Rapper / Fotó: Spin

A videó tanúsága szerint folytatódott az anyázás, majd Xan benyögte, hogy ő legalább gazdag. Mint mondta, “nézd meg az autóm”.

Filmet forgatnak Tupac életéről – Előzetes | VIDEÓ

Legtöbb dalszövege az erőszakkal teli gyermekkoráról, a gettó nehézségeiről, a rasszizmusról, társadalmi problémákról vagy éppen más rapperekkel való nézeteltéréseiről szól. Karrierjét roadként kezdte, de volt háttértáncos, valamint MC volt a Digital Underground nevű alternatív hiphopcsapatban. Rokonai nagy része – köztük édesanyja és édesapja – tagja volt a Fekete Párducok nevezetű radikális csoportnak.

Ezt követően magára és barátnőjére zárta az ajtót és elhajtott.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet