Lili Reinhart meztelen fotója beszédesebb, mint gondolnánk

Lili Reinhart, a Riverdale Netflix-tinidráma szereplője meztelen fotóval üzent az elmúlt napok szexuális zaklatási ügyére. Kommentár nélkül osztotta meg, de így is fontos üzenettel bír a kép.

Zaklatás vagy nem zaklatás?

Múlt héten vádolta meg egy ismeretlen a Riverdale című Netflix-sorozat szereplőit, név szerint K. J. Apa, Cole Sprouse, Vanessa Morgan és Lili Reinhart színészeket. Az ügy pikantériája, hogy a vádat egy frissen regisztrált Twitter-profilról írták. Sprouse – aki Dylan Sprouse ikertestvére, aki pedig Palvin Barbara pasija – tagadja a vádakat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A hamis vádak hatalmas károkat okozhatnak a valódi támadások valódi áldozatainak. Senkit sem akarok elhallgattatni, inkább arra biztatok mindenkit, alaposan vizsgálja meg a vádakat, mivel a részletezett események nem így történtek[/perfectpullquote]

írta Cole Sprouse, aki szerint egyértelmű, hogy a vádak a sorozat ellen irányultak, nem pedig ellene.

Cole Sprouse riverdale szexualis zaklatas
Cole Sprouse, a Riverdale sztárja / Fotó: Getty Images

Már csak azért is, mert nemcsak őt, K. J. Apát, Lili Reinhartot és Vanessa Morgant is hasonlóval vádolták meg. A korábban a Black Lives Matter-tüntetésen letartóztatott Sprouse és társai épp ezért most azt tervezik, hogy bíróságra viszik az ügyet, mert egészen gyanús, hogy valaki csak be akarja sározni a népszerű sorozat szereplőit.

Egyetlen egy fotóval üzent Reinhart

A Betty Coopert alakító Reinhart, aki a Black Lives Matter kapcsán bújt elő és vallotta be biszexualitását, is tagadja a vádakat. Mindezt egy héttel azután, hogy szakított a fentebb említett Cole Sprouse-zal.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs nagyobb hazugság, mint bekamuzni, hogy valakit szexuálisan zaklattak. Ez egyszerűen érvényteleníti azoknak a nőknek és férfiaknak a tragédiáját, akik elég bátrak ahhoz, hogy felvállalják az igazságot. Egy ilyen hazugság lerombolhat egy életet és egy karriert – és bátran nevezhetem hazugságnak, mert aki előállt vele, az végre beismerte, hogy kitalált sztori az egész[/perfectpullquote]

írta Reinhart.

Szexuális zaklatással vádolják French Montana-t és kollégáját

French Montana-t, vagy ismertebb nevén Karim Kharbouch-t szexuális zaklatás vádjával állítják bíróság elé. Egy Jane Done álnéven jelentkező áldozat számolt be a rendőségnek az esetről. Jane Done 2018 márciusában látogatta meg Coke Boy Record studióját, ahol korábban French Montana és kollégája Mansour Bennouna zenei munkálatokat végeztek.

Hogy pontot tegyen az ügy végére, néhány órája posztolt egy teljesen meztelen fotót az Instagram-oldalára minden különösebb komment nélkül.

https://www.instagram.com/p/CCAMhUGg2sZ

Ám ahogy a kamerába néz, vállalva a meztelen igazságot, elég egyértelműen azt üzeni: „itt vagyok, tessék, nincs mit rejtegetnem.”

Nem ők az egyedüliek, akiket szexuális zaklatással vádol egy anonim Twitter-felhasználó. Justin Bieber is hasonló ügyet cipel magán. A teljes nevét nem vállaló nő a hétvégén vádolta meg Justin Biebert, hogy 2014-ben szexuálisan zaklatta. Egy Danielle nevű nő hétvégén a Twitteren tette közzé történetét, aminek lényege, hogy a kanadai énekes közel hat évvel ezelőtt zaklatta őt az austini koncertje után. Bieber azt követően döntötte el, hogy beszél a vádakról, hogy feleségével egyeztettek ez ügyben, írta Twitteren Bieber.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból