Követem Events A bábeli zűrzavar köszönt be ősszel az Akvárium Klubban

A bábeli zűrzavar köszönt be ősszel az Akvárium Klubban

Folytatódik az utóbbi évek egyik legjobb kezdeményezése, a LinguaFest Konferencia & Fesztivál. Az egynapos rendezvény középpontjában a kétnyelvűség áll, ennek témájában tartanak előadásokat üzletemberek, közszereplők, tanárok és pszichológusok.

- Advertisement -

Először szervezik meg a Nyelvparádé 2.0 utódját, a LinguaFestet szeptember 7-én, az Akvárium Klubban. Korábban, 19 évig Nyelvparádé néven futott a rendezvénysorozat, ám a szervezők a 20. kiállításnál döntöttek a név megváltoztatása mellett.

Az egynapos rendezvények az ismeretterjesztő előadások mellett nyelvvizsga-felkészítő workshopokon is részt vehetünk. Sőt, külföldi vállalkozások és utazási irodák is kiállítanak, valamint értesülhetünk a legújabb külföldi gyakornoki és ösztöndíjprogramokról.

LinguaFest plakát / Fotó: Akvárium Klub

Az egész napos előadásokat olyan országos elismert szakemberek és közszereplők tartják, mint Al Ghaoui HesnaMérő László vagy Kamarás Iván. Az előadásokat három különböző konferenciasorozat részeként (Language Flow, Think Global és Nyelvtanári Konferencia) tartják meg. A legfőbb témák a család, az üzleti élet, a mindennapok, az utazás és az infokommunikáció lesznek.

Az érdeklődők nemcsak bel- és külföldi nyelvtanfolyamokat, nyelvkönyveket és a legmodernebb segédeszközök sokaságát találják meg a látogatók, de részt vehetnek ingyenes próbanyelvvizsgán és választhatnak a legújabb külföldi munkalehetőségek, ösztöndíjak között is. Emellett számtalan nyeremény, ajándék vár azokra, akik már rájöttek, hogy a használható nyelvtudás, milyen előnyöket rejt.

A Maffiózók színésze megszállja az Akvárium Klub színpadát

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven, augusztus 15-én a Disciples of Soul zenekarával érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek. Steven Van Zandt koncert, Steven Van Zandt akvárium

Tehát a rendezvény azoknak szól, akik szeretik fejleszteni magukat, nyitottak a világ, a nyelvek felé és kíváncsiak mások világnézeteire.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 7., szombat

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 890 HUF-tól

Jegyfoglalás: ITT

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Meghalt Makkai Ádám költő, az első ’56-os menekült, aki bekerült a Harvardra

"Kezdetben 80 centes órabérért konyhai kisegítő voltam, aztán 1957-ben én voltam az első '56-os menekült, aki bekerült a Harvardra" – mondta erről az időszakról egy interjúban.

Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

Billie Eilish lesz a legfiatalabb énekes, aki James Bond-film főcímdalt énekel. A legendás franchise a Z-generációs sztárral kíván átlépni a 21. századba.

Így néznek ki a ’90-es és 2000-es évek popikonjai

Kíváncsi vagy, mennyit változtak kedvenc zenészeid az elmúlt évtizedekben?

Ők a legadakozóbb világsztárok, akik nem jachtokra és gyémántokra költik a vagyonukat, hanem a világ megmentésére

Klímavédelem? Emberi jogok? Oktatás vagy vezetékes víz- és csatornahálózat kiépítése a fejlődő országokban? Mutatjuk, hogy mely ügyeket kik karolták fel a leghíresebb sztárok közül.

ez is érdekeltéged
<3