Folytatódik az utóbbi évek egyik legjobb kezdeményezése, a LinguaFest Konferencia & Fesztivál. Az egynapos rendezvény középpontjában a kétnyelvűség áll, ennek témájában tartanak előadásokat üzletemberek, közszereplők, tanárok és pszichológusok.

Először szervezik meg a Nyelvparádé 2.0 utódját, a LinguaFestet szeptember 7-én, az Akvárium Klubban. Korábban, 19 évig Nyelvparádé néven futott a rendezvénysorozat, ám a szervezők a 20. kiállításnál döntöttek a név megváltoztatása mellett.

Az egynapos rendezvények az ismeretterjesztő előadások mellett nyelvvizsga-felkészítő workshopokon is részt vehetünk. Sőt, külföldi vállalkozások és utazási irodák is kiállítanak, valamint értesülhetünk a legújabb külföldi gyakornoki és ösztöndíjprogramokról.

Linguafest 2.0 Akvárium
Linguafest Plakát / Fotó: Akvárium Klub

Az egész napos előadásokat olyan országos elismert szakemberek és közszereplők tartják, mint Al Ghaoui HesnaMérő László vagy Kamarás Iván. Az előadásokat három különböző konferenciasorozat részeként (Language Flow, Think Global és Nyelvtanári Konferencia) tartják meg. A legfőbb témák a család, az üzleti élet, a mindennapok, az utazás és az infokommunikáció lesznek.

Az érdeklődők nemcsak bel- és külföldi nyelvtanfolyamokat, nyelvkönyveket és a legmodernebb segédeszközök sokaságát találják meg a látogatók, de részt vehetnek ingyenes próbanyelvvizsgán és választhatnak a legújabb külföldi munkalehetőségek, ösztöndíjak között is. Emellett számtalan nyeremény, ajándék vár azokra, akik már rájöttek, hogy a használható nyelvtudás, milyen előnyöket rejt.

A Maffiózók színésze megszállja az Akvárium Klub színpadát

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven, augusztus 15-én a Disciples of Soul zenekarával érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek. Steven Van Zandt koncert, Steven Van Zandt akvárium

Tehát a rendezvény azoknak szól, akik szeretik fejleszteni magukat, nyitottak a világ, a nyelvek felé és kíváncsiak mások világnézeteire.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2019. szeptember 7., szombat

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: Elővételben 5. 890 HUF-tól

Jegyfoglalás: ITT

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet