Liptai Claudia nem érez szagokat és ízeket, de már mehet dolgozni

Contextus

Contextus

„Utcára kerültem, de nagyon örülök neki, mert ez azt jelenti, hogy vége” – ezzel a hírrel kezdte Liptai Claudia a bejelentkezést, és örömmel újságolta, hogy a második tesztje is negatív lett.

Koronavírus-fertőzött Liptai Claudia

Liptai Claudia koronavírus-tesztje pozitív lett két hete. Ennek következtében házi karanténba került ő és családja. Az összes olyan produkció, amelyben mostanában dolgozom, nagyon felelősségteljesen teszteli a résztvevőket. Így a tegnapi napon én is túlestem egy PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki a tesztnek, hiszen se nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. Én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett – mondta a színész-műsorvezető az Instagram-oldalán közzétett videóban.

Rosszabbodik az állapota

„Estére nagyon elkezdett fájni a fejem, mintha egy ólomsapkát húztak volna rám, és a látásom is rosszabbodott. A végtagjaim fájtak. Nagyon fáradt vagyok, 15 perc után le kell ülnöm, le kell feküdnöm, és kell pár nap, mire ez átmegy rajtam” – mondta egy újabb, múlt hét péntek este feltöltött Instagram-videóban, amelyben beszámolt az állapotáról.

/ Fotó: Liptai Claudia hivatalos Facebook-oldala

A cikkünk megjelenése előtt két órája újabb videót tette közzé, amelyben többek között arról számolt be, hogy nem érez szagokat és ízeket, noha már mehet dolgozni, hiszen a második tesztje is negatív.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mehetek dolgozni, visszakaphatom az életemet! Sokat vagyok fáradt, fáj a fejem, komoly szaglás- és ízvesztésem van. Semmit nem érzek. De végre magamhoz ölelhetem a gyerekeimet, a férjemet[/perfectpullquote]

– mondta a videóban.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Liptai szerint néha „az orvosságok nem érnek annyit, mint a jó szavak”, és szerencsésnek érzi magát, mert ő szinte csak jót kapott.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem > Követem>Sztárok > Liptai Claudia nem érez szagokat és ízeket, de már mehet dolgozni
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból