Liptai Claudia elmesélte, mennyire nehezen viseli a koronavírus-fertőzést

Egyre több tünete van a koronavírussal fertőződött Liptai Claudia színésznőnek. Mint mondta, fizikailag és lelkileg is nagyon nehezen viseli a betegséget.

Nagyon meglepte az eredmény

Liptai Claudia koronavírus-tesztje pozitív lett kedden, emlékeztet a HVG. Ennek következtében házi karanténba került ő és családja.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az összes olyan produkció, amelyben mostanában dolgozom, nagyon felelősségteljesen teszteli a résztvevőket. Így a tegnapi napon én is túlestem egy PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki a tesztnek, hiszen se nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. Én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett[/perfectpullquote]

– mondta a színész-műsorvezető az Instagram-oldalán közzétett videóban.

liptai claudia koronavirus
Liptai Claudia színésznő-műsorvezető / Fotó: Keller Mátyás

A színésznő azt mondta, hogy napokkal ezelőtt örömmel újságolta, hogy nincsenek tünetei. De a bejelentése estéjén már megjelentek az első panaszai.

Rosszabbodik az állapota

„Estére nagyon elkezdett fájni a fejem, mintha egy ólomsapkát húztak volna rám, és a látásom is rosszabbodott. A végtagjaim fájtak. Nagyon fáradt vagyok, 15 perc után le kell ülnöm, le kell feküdnöm, és kell pár nap, mire ez átmegy rajtam” – mondta egy újabb, péntek este feltöltött Instagram-videóban, amelyben beszámolt az állapotáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Arról is beszélt, hogy az íz- és szagérzéke is elment, hiába készített egy elvileg finom húslevest, nem érzi. Étvágya sincs. Tudja, hogy a gyomorra is ráhúzódik a koronavírus, de neki nincs ilyen problémája, és a tüdeje is jó állapotban van.

„A fulladástól nagyon félnék” – vallotta be, de hozzátette, tisztában van vele, hogy sokan vannak olyanok, akik nála sokkal rosszabbul jártak.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Én végigaludtam az éjszakát. Az izomfájdalom a mai napig megvan, olyan izmokat érzek, amiket korábban nem. És megjött a nátha is[/perfectpullquote]

– mondta Liptai.

Liptai Claudia Kclauságok címmel önálló esteket tart országszerte

Liptai Claudia önálló esteket fog tartani országszerte. Először vidéki nagyvárosokban debütál, majd a fővárosban fogja megtartani az előadásait. – tette fel a kérdést a műsorvezető-színésznő hivatalos Facebook-oldalán. Azt is hozzátette, nagy izgalomban van. Az idén januárban elhunyt Gesztesi Károly színész Liptai volt férje, akivel 2001 és 2006 között éltek együtt.

A legzavaróbb, hogy állandóan száraz a szája. Otthon egyfolytában maszkban van, ha a többiekkel találkozik, a gyerekeket próbálja elkerülni.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Borzalmas az, hogy puszit nem adtatok a gyereknek. Ez szörnyű egy törékeny léleknek… nagyon sokat sírok. Miért velem, miért most? De ez sose jön jókor, el kell viselni[/perfectpullquote]

– tudtuk meg a beszámolójából. Mint hozzátette, a barátai tartják benne a lelket, a félelmeit feloldják. Mint mondta, mindenképp tesztel majd, ha elmegy otthonról két hét múlva.

Néhány hónapja a karanténban szórakoztatta magát

Április közepén, amikor még többen nagyon elánnal vetették magukat házi karantén alá, leginkább önmaguk szórakoztatásával vészelték át. Így történt meg, hogy Channing Tatum színész ráébredt arra, hogy még mindig gyerek, és gyerekkönyvet adott ki. Egy spanyol idős néni 50 arcmaszkot varrt naponta. De voltak olyanok, akik művészetté tették a karanténnapokat, és ők voltak azok, akik nem viselték jól mindezt. Megható és humoros életképek is előkerültek ezen időszakból – noha még közel sem vagyunk a végén. De volt olyan influenszer, aki nem értette a karantén lényegét, mások pedig iszonyatosan sokat olvastak. Na, és volt Liptai Claudia. A műsorvezető az Instagram-oldalára töltött fel egy videót, amin azt mutatja be, milyen az élete az otthonába zárva – ehhez pedig híres zeneszámokat hív segítségül, hogy azokra tátogva mutassa be a szenvedéseit.

A videó mindenképpen legerősebb pillanata, amikor az üvegajtót belülről végigcsókolja Britney Spears egyik (egyébként méltán világhírű) zenéjére.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból